Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Aktive høyttalere

I denne kategorien finner du våre aktive høyttalere. Trenger du aktive høyttalere, så har du kommet til rett sted. Vi har det beste utvalget av aktive høyttalere, både for studio og scenen. Vi importerer selv de fleste av våre aktive høyttalere og kan derfor tilby deg en aktiv høyttaler i en skikkelig bra kvalitet til en unik, rimelig pris. En aktiv høyttaler er en høyttaler med innebygd forsterker, så du trenger ikke å kjøpe en forsterker. Du kan bare koble mikser, mikrofon, instrument eller spiller direkte til i høyttaleren.

17 vare(r)

Best utvalg til rimelig priser!

Hvis du mangler en aktiv høyttaler, så har du kommet til rett sted. Vi har det beste og største utvalget av aktive høyttalere, både for studio og scenen. Hos oss i DanMusikk importerer vi selv de fleset av våre aktiv høyttalere og tilbyr derfor aktive høyttalere av god og høy kvalitet til en unik, lav pris. Fordelen med å investere i en aktiv høytaler, er at du ikke trenger kjøpe en forsterker. Du kan enkelt koble til miksere, mikrofoner, instrumenter eller bare spille musikk direkte fra høyttaleren.

Hva er egentlig en aktiv høyttaler?

En aktiv høyttaler er en høyttaler med en innebygget forsterker, så det er altså det motsatte av en passiv høyttaler (som krever en ekstern forsterker). Med en aktiv høyttaler kan du koble høyttaleren direkte til eksterne lydkilder. Når du har en forsterket innebygget i din høyttaler, er du sikret en enklere tilsluttning og potsensielt oppsettning. En aktiv høyttaler er derfor spesielt egnet til DJ’er som ofte er på farten og generelt underholdere som også ofte reiser en del. Grunnen til dette er fordi den store fordelen med å velge en aktiv høyttaler er nettopp fordi du slipper å hele tiden bære og transportere på eksterne forsterkere, og din oppsetning blir enklere og mer overskuelig. Så uansett om du ofte transportere ditt utstyr mye i forbindelse med forskjellige jobber, eller om du bare ønsker det enkleste system passer en aktiv høyttaler perfekt for deg.

Hos oss finner du et stort utvalg av aktive høyttalere!

Hos oss i DanMusikk finner du et stort utvalg av både aktive høyttalere, passive høyttalere og høyttalersett. Så om du er på jakt etter billigere aktive høyttalere, eller litt dyrere, eller kanskje du ønsker en aktiv høyttaler som passer godt utendørs, ja da har du kommet til rett sted. Hos oss er alle våres produkter av topp kvalitet, så du kan fint velge en billigere høyttaler og få like god kvalitet som de litt dyrere. Vi går nemlig høyt opp i god kvalitet, og ønsker at du skal det beste produkt som passer perfekt til dine preferanser og behov. Du vil få godt utbytte for pengene, og uansett prisleiet er fellesnevneren at kvaliteten er på topp uansett hvilket merke du velger din høyttaler skal være fra.

Er du i tvil? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du selv er i tvil om hvilken høyttaler du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg så du finner det riktig produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste aktive og passive høyttalere som er på markedet, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor lydutstyr, og det er derfor vi tilbyr en rimelig pris. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lydanlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke høyttaler du skal velge. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og ønsker å bytte din høyttaler mot en annen.