Loading

Platespiller

Grammofonen ble opfunnet i 1887 og har hatt stor betydning for utbredelsen av den moderne musikken. Før grammofonen hadde man ikke mulighet for å høre musikk der hjemme. Siden platespillerens oppfinnelse har mange andre typer av spillere sett dagens lys og i mange tilfeller overtatt dens plass. De seneste årene har det likevel vært en økt interesse for grammofonplater på grunn av deres autentiske lyd. Hvis du også er lei av de polerte opptak på moderne enheter, skulle du overveie å investere i en platespiller.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Den fyldig lyd

Du har kommet til rett sted hvis du ønsker å gjøre et kupp i platespilleren i god kvalitet. Nå kan du både for hjem og profesjonell dj erfaring den varme lyden fra da jeg var gutt. Vi selger turntables, har vi valgt ut mot strenge kriterier for å sikre god kvalitet.

Flott samarbeid med produsentene

Vi gjør en dyd av dette arbeidet direkte med produsentene av de gode produkter, og derfor sparer mellom mannen borte. Dermed kan vi gi deg den optimale tilbudet til en lav pris uten at du kommer til å savne kvalitet. Vårt samarbeid med blant andre Omnitronic i denne sammenheng var vellykket, og vi har tenkt å fortsette slik at vi kan levere riktig produkt for deg.

Tilbehør uten ytterligere betaling

Sammen med noen turntables som konverterer LPer til MP3-filer, får du en liten guide til hvordan du best kan komme i gang å benytte utstyret optimalt. Veiviseren leder deg behendig gjennom lett tilgjengelig system som lar deg nyte den opprinnelige treff på datamaskinen hjemme.

Den moderne møter gammelt

Mens klassikere brøler begynne å surfe på platespiller, kan du koble enkelte elementer til stereoanlegget slik at du kan spille din favoritt konsert i ditt hjem eller skape den ultimate musikkopplevelsen til festen. Inkluderer ingen kompliserte driverinstallasjoner, men til gjengjeld får du på noen produkter den nødvendige USB-kabel, slik at du umiddelbart kan komme i gang med å kaste tall til datamaskinen.

Den komplette opplevelsen

I vår butikk kan du også finne løs pickup nåler til en god pris, egnet for mange forskjellige modeller. Samtidig, anbefaler vi deg å lese beskrivelsen av produktet gjennom, slik at du med selv kan se hvordan ingenting mangler i våre kvalitetsprodukter, vi importerer. Gjør en gammel oppfinnelse til en moderne fenomen.

Å leke og jobb

Du kan nå øve til scratch uten å være bekymret for om du ødelegge fars gamle platespiller. Våre robuste produkter er laget for å gi maksimal, enten det er for å konvertere hjemmet eller store oppgaver som DJ på fester eller etablering av egne toner.

Lag din egen musikk

I noen av våre modeller er inkludert for å ytterligere programmer, slik at du kan ta opp og redigere lyd. Dette gir deg muligheten til å etterligne dine norske og utenlandske DJ avguder som har bidratt til å sette standarden for bruk av en gammel oppfinnelse i en moderne kontekst. Lag din egen musikk med en platespiller fra blant andre Omnitronic.

Det beste utstyret for prisen

Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at vi kan levere produkter i god kvalitet, som også er pålitelig på ytelsen din, uten at du må gi opp en formue. OMNITRONIC gjøre dette med sine platespillere, som vi kan selge på billige penger på grunn av vår egen import av varer. Vil du ha i hendene 2 – 4 dager fra kjøp av varer på våre nettsider.

En retro produkt i en moderne tidsalder

Fra den gamle His Master s Voice til DJ Noize, hadde platespilleren sin plass i musikkhistorien, og nå kan du bli en del av legenden om investeringen i en moderne spiller som gir deg ubegrensede muligheter med alt fra å spille for etablering av egen musikk. Med en platespiller, kan du underholde deg selv hjemme i fritiden, eller bli den neste store DJ.