Loading

Høyttalere

Denne musikalske transduceren ble oppfunnet av Peter Laurids Jensen i år 1915 i USA. Høyttalerens sinnrike sammensetning av bittesmå komponenter har i snart 100 år vært den uungåelige medhjelperen, når den rene akustiske lyden skulle tilsettes elektrisk energi og videre omdannes til lyd. Høyttaleren har blitt forbedret løpende siden da, og dens seiersgang er fortsatt ikke opphørt.

Ekko kvaliteten

Vi har satt sammen et bredt spekter av høyttalere og kvalitet tilbehør, hvor du vil sikkert finne mye glede i sjekk ut våre mange forskjellige versjoner. Du kan også finne aktive høyttalere, monitors og annet tilbehør hos oss.

Få frem budskapet i forskjellige former

Selvfølgelig vil vi gi deg kyndig veiledning når du trenger å finne den rette høyttaleren. Enten det er om det ordinære til det sanger eller ytterligere forbedring av et gitt instrument, er vi klare til å gi deg et innblikk i våre forskjellige høyttalere, der vi kan også tilby høyttalere designet for gitar og bass.

Sette opp festen

Ved å kjøpe en av våre høyttalere, kan vi garantere deg å sette opp din fest ved å styrke din favorittmusikk. Lyden gjengis lubben med riktig mengde bass, samtidig som for serielle tilkoblinger, slik at du virkelig kan være festens midtpunkt. Ta et dykk inn i vår bredt utvalg hvor du kan finne alt fra praktiske bærbar høyttaler for den store lydanlegg.

 

Lyd for arrangementet

Vi leverer alt fra den lille hobby høyttaler, hvor trefninger med lyden hjemme leker med, de større diskotek systemer for den profesjonelle DJ. I mange av våre modeller, får du også de nødvendige kabler og ekstra mikrofoner. Ta en nærmere titt i vår rikt detaljert beskrivelse av produktene....

Den rette lyden for musiker

Drømmer du om å opptre på scenen, så vi anbefaler en av våre aktive høyttalere med høy kvalitet hvor du uten store anstrengelser kan sette inn mikser, kabler, mikrofon eller instrument og deretter kjører du uten mye oppstyr. Vårt importert høyttalere sikrer høy kvalitet, men for svært lite penger som vil bli levert raskt på døren.

DJ favoritt

Går derimot, står for den musikalske underholdningen på festen med dine favoritt artister, så vi holder store aktive PA-monitors. Som alltid, våre modeller brukervennlige, og er i ferd med å starte. Nå kan du gjøre det harde kobling i en forsterker og kan enkelt kobles til mikser eller den musikalske utstyr.

Din komfort er i fokus

Mange av våre modeller er laget av solid plast med sine føtter ", slik at de kan bli etablert i mange horisontale flater. Videre har flere av våre modeller også holder bunnen for å henge på stativer - som vi kan levere til deg. Lag en seriell tilkobling, og du er klar for den store foredrag i hallen eller spille hallen opp.

Den riktige løsningen for deg

Våre guider er alltid klar til å hjelpe deg med riktig veiledning, men vi har også tilpasset ulike pakker, så du bør ikke gjøre deg mye spekulasjon om hvorvidt du gjøre det riktige kjøpet, slik vi har gjort vår jobb for deg. Her kan du være sikker på å finne alle de nødvendige ingrediensene til nettopp deg.

Det er ingen mangel på noe

Er du vert et idrettsarrangement, har du samlet alle lokalbefolkningen på et møte, eller du rett og slett ut til å spille? Vi vil forberede deg på alle mulige anledninger når det er viktig å få sitt budskap over. Høyttaler er kanskje til slutt en gammel oppfinnelse, men det er absolutt her for å hjelpe til økningen av volumet.