Loading

Håndholdt opptaker

En håndholdt - også kjent på engelsk i henhold handy recorder - er av mange utropt til å være den mest populære løsningen for lydopptak. Den kan kjøre inkluderte konserter, øvelser, på sportsarrangementer, etc. Det er i hovedsak to versjoner av dette unikum, den første bare opp lyd mens den andre fanger video og lyd. Selvfølgelig selger vi begge. Hos oss vil du alltid finne mange forskjellige varianter av våre produkter i lageret. Ikke alltid stor variasjon, men en garanti for god kvalitet til en lav pris. Undersøke om den velkjente modell som bare poster lyd, eller ta hele steget ut og få deg en håndholdt opptaker som sikrer en audiovisuell opplevelse.

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

5 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Stor lagringsenhet

Sammen med kjøp av en håndholdt opptaker med oss, vet du noen modeller gode kondensatormikrofoner som bidrar til å skape en fin avskjæring av lyd. Dessuten kan du finne lagringsenheter på dem, hvor du også får muligheten til å sette inn et SD-minnekort. Samtidig er det er koblet til en datamaskin av enhver art ved hjelp av USB-inngang.

Flott design

Hvis du er utenfor smart funksjon i seg selv også ønsker et flott design, er vi også holder modeller, som har vært øye for detaljer. For eksempel, en liten håndholdt opptaker med stereo mikrofoner, og gir deg opptakene av lydkvalitet. Det vil bli netthendt på møter og intervjuer, så du kan også plukke opp de små detaljer.

Tilpasset visning

I tillegg til den rikt detaljert produktbeskrivelse, vil du på noen produkter kan også finne en liten introduksjon video, der du vil få en kort, men beskrivende forklaring på gitt produkt. Her vil du bli presentert med produktegenskaper og mange kule funksjoner. Hos oss vil du finne et produkt som går opp i både utseende og ytelse.

Overlegen video-og lydkvalitet...

Som tidligere beskrevet, har vi apparater som både kan ta opp lyd og bilde. Våre produkter garanterer deg en senere avspilling med høy kvalitet når du er ferdig med innspillingen. Videre levert ulike produkter med programvare som gjør det mulig å redigere og deretter spille den på datamaskinen eller egen hjemmeside.

Det riktige utstyret

Når du først setter deg med riktig valg av en håndholdt opptaker, er det viktig å gjøre noen betraktninger om hvordan du bruker enheten til fulle. Vi kan anbefale våre forskjellige tilbehør pakker hvor du får både strømforsyning, vindskjerm, en polstret bæreveske, bord stativ, USB-kabel og mikrofon klipp adapter. Nå er du garantert en best mulig bruk.

Våre samarbeidspartnere

Vi har valgt å spesialisere os i å importere våre varer selv, slik at vi kan levere det beste produktet for deg uten at det koster for mye. Innen få dager vil du motta det kjøpte produktet har blitt grundig kontroll av våre strenge krav til effektivitet og ytelse.

Mye for pengene

Men til tross for den billige prisen på produktet og levering, vil du vite enda det billigste produktet får USB-kabel, RCA-kabel, øretelefoner og batterier. Det har ikke blitt spart verken design eller funksjonalitet av våre produkter, selv om du kan pare av billig pris. Men det er forankret utelukkende i vår egen import fra våre produsenter.

En allsidig enhet

Når du har gjort ditt kjøp av en håndholdt opptaker - og kanskje et tilbehør pakke for den ultimate opplevelsen - er du godt på vei til å bli en født reporter med opptaker i hånden. Eller du kan bli opptatt akkurat din favoritt lyder og videoer, som du senere kan redigere på datamaskinen ved hjelp av programvaren som følger.