Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Lydutstyr

Lydutstyr

Velkommen til vår kategori med lydutstyr. Vi har inndelt denne seksjonen i kategoriene herunder.
Når du handler dit lydutstyr hos oss, får du alltid en bra kvalitet og de absolutt beste prisene. Hvis du trenger hjelp, så kontakt vår kundeservice. Vi kjenner våre produkter veldig godt og er derfor klar til å hjelpe deg, uansett om du skal bruke et nytt komplett lydanlegg eller bare en kabel.

Det riktige lydutstyr til hver eneste oppgave!

Hos DanMusikk får du lydutstyr til musikk og fremvisning og vi tilbyr et bredt utvalg til alle og enhver. DanMusikk sitt brede utvalg av lydutstyr består av: forskjellige mikrofoner, høyttalere, spillere, karaoke, forsterkere, miksere samt alt du trenger for å innspille egen musikk. Vi hjelper deg alltid med å finne det perfekt lydutstyr som du har bruk for. Hvis du selv skulle være i tvil om hvilket lydutstyr som passer perfekt til deg, vil vi alltid hjelpe via mail eller telefon. Hos oss får du alltid rask levering, og vi garanterer at dine produkter vil være levert innenfor 1-3 dager. Hvis du ønsker å returnere produktet, eller bytte til et annet lydutstyr har vi 30 dagers returrett.

 

Mikrofon

Her finner du et bredt utvalg av gode mikrofoner til alle formål. Vi har alt fra vanlige mikrofoner, trådløse mikrofoner, mygg-mikrofoner, hodebøyle-mikrofoner, megafoner og alt mikrofon-tilbehør som mikrofon-kabler, mikrofon-stativer, osv. Vårt utvalg av mikrofoner er av profesjonell kvalitet, og før vi sender lydutstyret til deg dobbeltsjekker vi at alt fungerer optimalt.

 

Høyttalere

Den perfekte høyttaleren er et av de mest viktige elementene til en festlig begivenhet. Ofte kan det virke litt vanskelig å finne den perfekte høyttaleren hvis du ikke selv har erfaring innenfor dette felt. Her er vår kundeservice alltid behjelpelig så du finner den rette høyttaleren og lydutstyret du behøver. Hos oss finner du et bredt utvalg, og vi tilbyr alt fra høyttalere-pakkeløsning, aktive høyttalere, passive høyttalere, bluetooth-høyttalere og ekstra tilbehør hvis dette ønskes.

 

Spillere og karaoke

I denne kategorien har vi utvalgt de beste utstyrene innenfor spillere og karaoke så du lett kan finne det riktige lydutstyret til riktig pris. Vi har forskjellige DJ-sett, karaokesett, CD-spillere og platespillere. Med et DJ-sett kan du selv koble denne til din datamaskin, så du kan spille egen musikk samt mikse sanger. Ønsker du å ha en karaoke fest, har vi både en karaoke spiller og et sett av karaoke sanger.

 

Forsterke & miksere m.m

Hos oss garanterer vi at du får kvalitetsprodukter som ikke koster alt for meget. Vi har valgt ut det beste sortimentet av forsterke & miksere. Hos oss kan du velge mellom 20 typer av forsterkere, samt 46 typer av miksere. I tillegg til dette tilbyr vi også alt mulig av tilbehør du skulle behøve til ditt lydutstyr.

 

Innspilling

I denne kategorien finner du alt vårt utstyr for opptak av stemme, lyd og computer musikk. Her kan du bl.a. finne midi keyboard, USB lydkort, mikrofoner, studio-miksere, innspillings-pakkeløsninger og mer. Vi hjelper deg gjerne med å veilede deg om de mange mulighetene for fri programvare/programmer for å spille inn tale, lyd og musikk direkte til din computer.

 

Aldri sett billigere før!

Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste lydutstyrene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor lydutstyr, og det er derfor vi tilbyr den rimligste prisen på kvalitetsproduktene.