Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Audio interface

I denne kategorien finner du våre USB-lydkort. Vi har det beste utvalget av USB-lydkort. Et USB-lydkort er et lydkort, som du kan koble til din datamaskin via USB og ta opp instrumenter og sang direkte inn på datamaskinen.

26 vare(r)

Et godt lydkort er vanskelig å leve uten hvis man på noen måte skal ta opp lyd. Det korrekte navnet er et lydkort, men ofte støter man også på uttrykket "USB-lydkort", fordi et lydkort i virkeligheten er et slag lydkort til din datamaskin, hvor lyden digitaliseres før signalet når frem til din DAW.

Et godt lydkort

Med et lydkort kan man koble til instrumenter, mikrofoner eller annen lydkilde til sin datamaskin når man jobber i det programmet som heter DAW - digital audio workstation. Lydkortets oppgave er å digitalisere det analoge signalet fra instrumenter eller mikrofon, før signalet kommer inn i datamaskinen til videre behandling og miks. Når lyden har vært gjennom USB-lydkortet, som et lydkort også kalles, er signalet digitalisert og kan håndteres av datamaskinen.

USB-lydkort

Når man også kaller lydkort for USB-lydkort, er det fordi signalet fra ditt lydkort overføres til datamaskinen og DAWen via USB, som er en datamaskinplugg til overføring av data i vid forstand, men det vet du sikkert allerede.

Lydkort og interface til podcast eller vlog

For deg som podcaster er det også viktig med et godt lydkort målrettet til nettopp podcasts. På den måten får du et USB-lydkort som inneholder nettopp de pluggene, programvarene og øvrige fasiliteter du trenger til podcasts eller vlog.

Utgangene på ditt lydkort

Mange USB-lydkort har utganger til hodetelefoner eller høyttalere, slik at du kan monitorere lyden allerede mens du innspiller. Hvis du har behov for 48V phantom power, så er det viktig at du sørger for å kjøpe et USB-lydkort med phantom power. Med phantom power kan ditt lydkort forsyne en kondensatormikrofon med den nødvendige strømspenningen på 48V.