Loading

Innspilling

Du finner her alt vårt utstyr for opptak stemme, lyd og computer musikk. Du vil finne midi keyboard, USB lydkort, mikrofon, mikrofon utstyr, studio monitors, mixere, USB gitar og vi vil veilede deg om de mange mulighetene for fri programvare / programmer for å spille inn tale, lyd og musikk direkte på din PC. Våre produkter er laget slik at du raskt og enkelt komme i gang å spille inn direkte til PC. Det krever at du likevel god kjennskap til PC oppsett.

Billige priser på opptaksutstyr

Vi gir deg her muligheten til å spille inn musikk og stemme veldig billig. Dette betyr at du kan få ditt eget hjemmestudio til en unik lav pris - Aldri sett på billigere før! Vi har det største utvalget når vi har valgt ut de beste produktene, hvor du får mest for pengene, så det er lettere for deg å velge riktig utstyr slik at du raskt og enkelt komme i gang.

Få ditt eget hjemmestudio

Hvis du ønsker å spille inn stemmen din eller lyde, så alt du trenger et USB-lydkort og en mikrofon. Ønsker å bygge din egen musikk hjemme studio bruke en USB-lydkort som du kan koble mikrofon, gitar, bass, og lignende. til, i tillegg må du også ha et midi keyboard, er ikke nødvendig, men ofte gjør hjemme studio arbeidet mye lettere. Vi anbefaler at du også har noen studio monitors for å få god lyd når du arbeider med opptak.