Loading

Innspilling

Du finner her alt vårt utstyr for opptak stemme, lyd og computer musikk. Du vil finne midi keyboard, USB lydkort, mikrofon, mikrofon utstyr, studio monitors, mixere, USB gitar og vi vil veilede deg om de mange mulighetene for fri programvare / programmer for å spille inn tale, lyd og musikk direkte på din PC. Våre produkter er laget slik at du raskt og enkelt komme i gang å spille inn direkte til PC. Det krever at du likevel god kjennskap til PC oppsett.

Bredt utvalg for innspilling av musikk og lyder!

I denne innspilling-kategorien finner du alt vårt utstyr for opptak av stemme, lyd og musikk for din datamaskin. Her finner du et bredt utvalg med alt du behøver så du enkelt kan spille inn direkte lyd til din PC. Vi tilbyr alt fra: Audi interfave, midi-keyboards, programvare, håndholdt opptaker, studio-miksere, studio-monitorer, innspillings-pakkeløsninger, lydregulering og akustikk. Et essensielt produkt for innspilling er å eie et USB-lydkort. Vi har et stort utvalg av USB-lydkort som du kan koble til din PC for å ta opp instrumenter og sanger. Ved å benytte seg av dette lydkortet, kan du også koble til et av våres USB-MIDI-keyboards som kobles til dataen via USB-porten, dette keyboardet kan brukes til å aktivere lyder i et lydprogram på din data. Hvis du ønsker best mulig kvalitet av din innspilling, anbefaler vi også å sjekke ut våres programvare-kategori. Her finner du musikk- og innspillingsprogrammer for MAC og PC. Dette er programvarer som fremmer kreativiteten og det gjør det mer overskuelig å innspille egen musikk. Hos oss i DanMusikk har vi også flere typer og modeller av håndholdt opptaker, hvor du enkelt kan ta opp lyd og sang hvorhen du befinner deg. Vi selger både opptakere som kun tar opp lyd, men også opptakere som tar opp både lyd og video. Så hvis du ønsker å starte å innspille lyd, stemme og musikk har du kommet til rett sted med våres store utvalg.

Få ditt eget hjemmestudio nå!

Så hvis du ønsker å spille inn stemmen din eller andre lyder, så behøver du i prinsippet kun å ha et USB-lydkort og en mikrofon. Så hvis du ønsker å lage din egen musikk i et hjemmestudio kan du bruke USB-lydkortet, så kan du koble til mikrofon, gitar, bass eller lignende til. For at arbeidet skal bli enda enklere for deg anbefaler vi at du også har noen studio-monitors for å få god lyd når du arbeider med opptak.

Billige priser på opptaksutstyr

Hos oss får du dermed muligheten til å spille inn egen musikk og stemme meget billig, siden vi selv importere varene fra leverandørene, så du får den billigste prisen på markedet. Det betyr derfor at du kan få ditt eget hjemmestudio til en unik lav pris. Vi har det største utvalget når vi har valgt ut de beste produktene, hvor du får mest for pengene, så det er lettere for deg å velge riktig utstyr slik at du raskt og enkelt komme i gang.
Kjøp alt du trenger for innspilling av musikk og lyder hos oss!


Vi i DanMusikk har full forståelse for at det kan være vanskelig å velge de riktig produktene for deg når vi har et så stort utvalg av produkter for innspilling i hjemmet. Men vi vil alltid hjelpe hvis du har spørsmål, og du kan enkelt returnere og bytte varer til andre produkter hvis du skulle ønske det. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, innspilling og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke produkter du skal velge så du får innspilt best lyd og musikk.

Billige priser på opptaksutstyr

Vi gir deg her muligheten til å spille inn musikk og stemme veldig billig. Dette betyr at du kan få ditt eget hjemmestudio til en unik lav pris - Aldri sett på billigere før! Vi har det største utvalget når vi har valgt ut de beste produktene, hvor du får mest for pengene, så det er lettere for deg å velge riktig utstyr slik at du raskt og enkelt komme i gang.

Få ditt eget hjemmestudio

Hvis du ønsker å spille inn stemmen din eller lyde, så alt du trenger et USB-lydkort og en mikrofon. Ønsker å bygge din egen musikk hjemme studio bruke en USB-lydkort som du kan koble mikrofon, gitar, bass, og lignende. til, i tillegg må du også ha et midi keyboard, er ikke nødvendig, men ofte gjør hjemme studio arbeidet mye lettere. Vi anbefaler at du også har noen studio monitors for å få god lyd når du arbeider med opptak.