Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Lydregulering og akustik

Lydregulering i forbindelse med opptagelse og hjemmestudier er et oversett område. Mange har stått med det helt riktig utstyr, med høykvalitets mikrofoner, dyre monitors, vintage instrumenter og et hav av viden og erfaring med å lage innspillinger i toppkvalitet. Allikevel ender man opp med en opptakelse som ikke lyder helt som man hadde forestilt seg. Årsaker kan ofte være i rommets akustikk hvor refleksjoner og stående bølger forstyrrer monitorering og innspillingen. Hos DanMuiskk kan vi tilby Foamzorb til lydregulering av studier så du får det optimale ut av dine innspillinger. 

16 vare(r)

Stroboskobet er alle lys-effekters mor. Eller kanskje er en strobe nærmere lys-showets brannbombe, som kan kastes etter DJens eller lysmannens forgodtbefinnende? Med et stroboskoblys er du i hvert fall sikker på at lyset ditt får oppmerksomhet.

Strobelys til store og små

Strobelys finnes i mange forskjellige utgaver, så det er viktig å være klar over om man har behov for et strobelys som skal stå for seg selv, eller om det kanskje heller er en strobestang man leter etter. En strobestang er fremdeles et stroboskob - bare et langt ett som lettere kan monteres langs rørene på dine lysbommer eller langs de øverste kantene av et dansegulv. Endelig kan man også være heldig å finne en strobe-effekt i en enhet som har flere funksjoner - en multieffekt lysenhet.

Heter det fremdeles et stroboskob?

For mange år siden kalte vi en innretning for et stroboskob når den kunne blinke mye, veldig raskt med hvitt lys og kanskje også samtidig gav en klikkelyd fra seg mens det blinket i villskap. Men jo - det heter fremdeles både et stroboskob og et strobelys. Du velger selv hva du vil kalle ditt stroboskob for, for det viktigste er jo at det kan blinke høyt og raskt!

Hvordan bruker man et stroboskob

Ditt strobelys kan aktiveres i noen få sekunder, eller i lengre tid når det trengs ekstra fart i festen dersom du er DJ, eller i noen intense passasjer under konserter for deg som er lysmann på større konserter. Stroboskobet mister sin effekt på publikum hvis det brukes for mye, så vær varsom med din bruk av strobelys. På den måten får det sin fulle effekt når det endelig åpnes opp for stroboskob eller strobelys.