Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Salg

Her finner du et utvalg av vårt salg og tilbud. Flere av produktene har kun 1 vare tilbake, så her gjelder det å være rask. 

172 vare(r)

Ingenting er så godt som følelsen av å gjøre et formidabelt kupp på akkurat det du mangler. I vårt utsalg kan du finne tilbud på musikkinstrumenter og alt mulig tilbehør til den aktive musikeren.

Utsalg hos DanMusikk

Hos DanMusikk har vi utsalg året rundt, så det kan godt betale seg å kikke innom og se om det ikke skulle være en gitar, et keyboard, et el-piano eller et annet musikkinstrument som vi har satt på tilbud. Vår utsalgskategori blir hele tiden oppdatert med nye tilbud, så ta bare en titt innom.

Få ekstra mye for pengene dine

Uansett hva du er på jakt etter, så vil det alltid betale seg å kjøpe kvalitet, og det trenger ikke alltid å koste mye penger. Hos DanMusikk kan du ofte få mer for pengene ved å ta en titt i utsalget vårt. Vi har ofte over 200 musikkinstrumenter og tilbehør på salg, så det er alltid en god sjanse for at du finner det du trenger i vårt utsalg.

Finn mange gode tilbud på nett i DanGuitars utsalg

Tålmodighet lønner seg – ikke minst når det dreier seg om å spare penger på et utsalg. Hos DanMusikk kan du sitte hjemme i ro og mak og gå på oppdagelse i vårt utsalg. Klikk deg gjennom alt sammen, eller fordyp deg i enkeltvarer. Og hvis du ikke helt har hellet med deg denne gangen – så er du kanskje heldig neste gang. Det ligger alltid en spesiell tilfredsstillelse i å gjøre et godt kupp.