Loading

Trommer & perkusjon

Vi har et bredt utvalg av trommer, perkusjon og slagverk. Sortimentet vårt består blant annet av vanlige trommesett, elektriske trommesett, trommesett for barn, cocktail-trommesett og korps-trommer til marsjering. Vi selger også en rekke rytmeinstrumenter – perkusjon – som brukes i latinamerikansk musikk (Cuba, Jamaica og Brasil) og som også er egnet for undervisning i barnehager, skoler, musikkskoler og korps. I tillegg har vi forskjelligt tilbehør som cymbaler, stativer, trommestikker, skinn m.m.

Trommesett og trommer

Trommer og trommesett brukes i alle typer musikk. Et trommesett består vanligvis av en basstromme, en skarptromme, en hi-hat (to cymbaler montert ovenpå hverandre), en eller to tromme (kalles «tam-tammer» eller bare «tam-trommer»), en golv-tam, en eller flere cymbaler og noen ganger også forskjellig perkusjon-utstyr. Mange har selvfølgelig flere trommer til trommesettet – det er vanligvis tam'erne, en har flere av. Som nybegynner kan vi anbefale et trommesett med 5 deler – det består av de ovennevnte trommene, cymbaler, hi-hat, stativer og tilhørende stol. Du kan se hele utvalget av trommesett, slagverk, perkusjon og tilbehør i kategorien trommer/perkusjon.

Alt tilbehøret til trommer

For å spille trommer må du ha noe tilbehør, som f.eks. trommestikker, tromme-krakk, cymbaler, basstromme-pedaler, stativer, tromme-skinn, kuklokker, stemmenøkler, trommetuner til å stemme trommene dine med osv. Vi har allt i trommeutstyr. Når du kjøper trommesett er tilbehør ofte inkludert i prisen, men det er da angitt i teksten om allt følger med. Også undervisnings-DVD-er og lærebøker (enkelte med tilhørende CD), både til nybegynnere og mere øvede trommeslagere, kan du finne hos oss. Du finner allt i kategorien for tromme/perkusjon.

Perkusjon – det beste utvalget

Perkusjon-instrumenter brukes i mange forskjellige sammenhenger. De er mye brukt i skolen, siden barn enkelt og raskt kan få en god lyd ut av de, og dermed spille rytmer – også i sammenheng med annen musikk eller annet perkusjon-utstyr. I alle musikksjangrer brukes perkusjon-instrumenter for å gi mer rytme, dynamikk og fyldighet til musikken. I tillegg er rytme-instrumentene også brukt som de viktigste instrumenter for enkelte musikksjangere. Vi har alle typer perkusjon-instrumenter f.eks. tamburiner, egg-shakers, cabasaer, guiros («skrapere»), kastagnetter, claves (rytmepinner), triangler osv. Du finner allt i småperkusjon-kategorien.

De større perkusjonsinstrumentene

Foruten vanlige trommesett, elektriske trommesett og små-perkusjon, fører vi også større perkusjons-instrumenter og slagverk som f.eks. bongo-trommer, chimes, congas, kubjeller, blocks, xylofoner, metallofoner, cajons m.m.

Trommer, slagverk og perkusjon – topp-kvalitet veldig billig

Du har sikkert lagt merke til, at vi har veldigt lave priser. Grunnen er at vi importerer trommer og perkusjon selv. De produktene, vi fører, kjøper vi altså direkte fra fabrikkene, og dermed får vi alltid de beste prisene – til din fordel. Vi bruker mye tid på å finne de allerbeste produktene så kvaliteten alltid er på topp. Vi tester produktene for å sikre at leverandørene oppfyller kvalitetskravene våre.