Loading

Trommetepper

Manger du trommeteppe? Fortvil ikke! Hvis du er en trommeslager er det vanskelig å unnvære et trommeteppe. Hvis trommesettet ditt står direkte på gulvet, vil hvert eneste trommeslag dytte till til din basstromme, som da vil føre til at det etterhvert vil skli lenger og lenger bortover. Til slutt vil det bli vanskelig å spille, som vil føre til at du må reise deg og flytte tilbake trommesettet på plass. Og du har så vidt satt deg igjen, før du igjen må reise deg for å flytte på trommesettet igjen. Som du forstår, høres det litt irriterende ut og hele tiden måtte stoppe og spille for å sette trommesettet på plass igjen. For å slippe alt det styret så anbefaler vi at du kjøper deg et trommeteppe. Et slik trommeteppe vil selvfølgelig passe på at trommesettet holder seg på plass og ikke forflytter seg hele tiden.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Hold trommesettet på plass med et godt trommeteppe

For å unngå at ditt trommesett sklir bort mens du spiller, kan du stille trommesettet ditt på et trommeteppe. Teppet holder trommene dine på plass, så du kun trenger å konsentrer deg om ditt trommespill. Dessuten beskytter selvfølgelig også trommeteppet gulvet mot riper. Her i våres nettbutikk finner du trommetepper i god kvalitet til en rimelig pris som både passer på dine trommer og ditt gulv. Trommeteppe vil sikre at dine trommer står sikkert og stabilt, det kan også gjøre oppstillingen raskere, hvis du gjør små markeringer hvor de forskjellige ting skal stå.

Billigste prisene på trommeteppe og annet tilbehør!

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unike billige prisene på våres trommeteppe til trommer og er fordi vi selv står for import av våres produkter. Dette grunnet at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer at vi alltid får de beste og billigste prisene for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester alltid produktene våres for å sikre at leverandørene oppfyller våres kvalitetskrav. Hos oss får du et godt utvalg av trommeteppe, så du vil finne det riktige produkt for dine behov. Vi hjelper deg gjerne via e-mail eller telefon til å velge riktig trommeteppe og annet tilbehør til musikkinstrumenter. Vi sørger derfor alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager. Vi har også god og sikker returrett hvis du skulle kjøpt feil produkter.