Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Tilbehør

Da mesteparten av tilbehøret til trommen enten er beregnet til å slå på eller slå med, er det viktig med god kvalitet. Hos oss importerer vi selv størstedelen av tilbehøret til trommer, og kan dermed garanterer for både god kvalitet til lave, attraktive priser. 

339 vare(r)

Her finner du alt innen tilbehør til trommer og tilbehør til trommesett. Tilbehør til trommer og perkusjonsutstyr er en veldig bred kategori, hvor vi har samlet alt fra bager til stemmeskruer, trommeskinn og alt det tilbehør til trommer som finnes derimellom.

Tilbehør til trommer og perkusjon

Som nevnt er tilbehøret til dine trommer en veldig, veldig bred betegnelse, så i denne kategorien finner du blant annet trommestoler, trommeskinn og diverse klubber til å aktivere perkusjonsutstyr med. Under tilbehør til trommer kan du også møte diverse demperpads, trommebager og selvfølgelig dine nye trommestikker.

Trommestol, trommeskinn, trommebager eller trommestikker...

Listen over tilbehør til trommer er nærmest uendelig, og her kan du finne alt det du står der og mangler av tilbehør til trommer, trommesett og perkusjon for øvrig. Det er ikke uvesentlig at du kan finne alt det tilbehøret du trenger til dine trommer på ett sted. Her i kategorien for tilbehør kan du blant annet finne stikker, bager, stoler og skinn til dine trommer.

Lærebok i trommer

Tilbehør til dine trommer kan også være en ny lærebok om trommer eller cajon, akkurat som du naturligvis kan finne en ny stemmenøkkel eller stemmeskruer under tilbehør til trommer.

Kontakt DanMusikk.no

Hvis du ikke kan finne det tilbehøret du leter etter til dine trommer, så kontakt oss her på DanMusikk.no via telefon, chat eller e-mail. Vi skaffer det tilbehøret du mangler til dine trommer.