Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Metronomer

Stort utvalg av metronomer
I denne kategori finner du våre store utvalg av metronomer. En metron innstilles til å kunne gi et fast taktslag, så du lærer å holde riktig tempo, når du synger eller spiller på ditt instrument. En metronom er en vesentlige del av å øve på ditt instrument for å klare å holde et slag uten å bremse eller fremskynde. En metronom er en enhet som produserer et hørbart klikk eller en annen lyd med et regelmessig intervall, som kan innstilles av brukeren, typisk ved bruke av beats per minutt. Her hos DanMusikk kan du finne den rette metronomen som passer etter dine behov og preferanser.

2 vare(r)

Spill instrumenter bedre med en metronomer

Hvis du benytter deg av en metronom, vil dette hjelpe deg til å bli en bedre musiker så du øver på å holde riktig tempo og rytme. Vi har valgt ut de beste metronomene på markedet, så du slipper å velge mellom alt for mange forskjellige typer. Hos oss finner du de beste tunere for alle instrumenter, både for gitar, bass, fiolin, ukulele etc. Disse har også mikrofoner for akustiske instrumeneter, og jack inngang/utgang for elektriske instrumenter. Du vil også finne tromme-øvepads med innebygd metronom og slag-teller. Da kan du enkelt trene øvelser, som senere kan brukes på trommesettet. Alle disse produktene i denne kategoriene er enkle å bære på uansett hvor du befinner deg i verden.

DanMusikk - instrumenter og tilbehør

Her hos DanMusikk har vi et stort utvalg av musikkinstrumenter og tilbehør. Hvis du har spørsmål om våres musikkinstrumenter, tilbehør, eller metronomer så vil vi gjerne hjelpe deg så du velger det riktig produkt. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste metronomene til instrumenter, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke metronom du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil musikkinstrument eller tilbehør. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.