Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Notebøker & DVD-er

Notebøker & DVD-er

Musikkundervisning, gitarundervisning, bassundervisning, tromme leksjoner etc. er hva du kan finne under denne kategorien. Materialet finnes under gruppen notebøker, og på DVD under gruppen DVD’er. Ta en titt på de forskjellige produktene, og du kan mest sannsynligvis finne noe som passer din sjangre og ditt nivå. 

Uansett om du er helt ny på ditt instrument og faktisk bare vil lære å spille, eller om du er på jakt etter ny inspirasjon til ditt spill på et instrument som du allerede mestrer, så er kategoriene lærebøker, notebøker og DVDer noe for deg.

Lær å spille

Når du gjerne vil lære å spille et instrument - eller kanskje gjerne vil utvikle deg på et musikkinstrument som du allerede har et visst kjennskap til, så kan DanMusikk.no hjelpe deg med lærebøker eller undervisnings-DVDer som kan gi deg den kunnskapen og de nye ferdighetene du søker.

DVD med undervisning

Når du gjerne vil lære noe nytt, så er en undervisnings-DVD et riktig godt utgangspunkt. Med DVDen der hjemme i spilleren eller på din datamaskin kan du lære i ditt eget tempo. Det er akkurat som å ha en privatlærer hjemme hos deg selv, men du kan selv bestemme om du vil spole din undervisnings-DVD frem eller tilbake, og hvilke kapitler eller avsnitt du gjerne vil starte og slutte med - eller kanskje helt hoppe over.

Gode og rimelige notebøker

Hos DanMusikk.no har vi det hele. Vi har de beste og mest nødvendige notebøkene til den rimeligste prisen. Notebøker er riktig gode til deg som allerede kan spille litt, men som gjerne vil ha nye låter og melodier tilføyd til ditt repertoar. Dét kan du få med våre rimelige notebøker her hos DanMusikk.no.

Og du kan alltid kontakte vår kundeservice, som kan lede deg i riktig retning hvis det er noe du er i tvil om.