Loading

Lys-bar

Lys-baren er en lyseffekt, som har LED lys i forskjellige farger. Den kan programeres til å kjøre faste programmer, eller innstilles til å følge musikken automatisk med den innebygde mikrofon. Den er lett å plassere og gir en god effekt til både konserter, diskoteker og fester.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Bredt spekter av applikasjoner med programmering

En lysbar kan brukes til en lang rekke forskjellige formål, og kan enkelt kobles til og flyttes dit det er bruk for den. Lysbarer har LED-lys i forskjellige farger, som kan opplyse både store og litt mindre rom. Fordelen er at de kan programmeres så de kjører faste programmer hvis du trenger det, men har du musikk i tillegg gir det en ekstra god effekt. En lysbar kan programmeres slik at den følger musikken automatisk og skaper en kraftfull effekt. De har en innebygd mikrofon som gjør dette mulig. Programmene er enkle å sette opp, og du kan lese mer om hvert produkt i produktbeskrivelsen.

Kjente merker til gode priser

Vi selger produkter fra kjente merker, og vi importerer selv våre lysbarer så vi kan holde prisene nede. Det betyr at du får skikkelig bra produkter til priser du har råd til. Mangler du et produkt i sortimentet, så kontakt oss og vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme din forespørsel. Vi har en masse informasjon her på siden, men vår telefon og e-mail er åpen for å hjelpe deg. Du finner informasjon om e-mail og telefonnummer øverst på siden. Vi svarer alltid så raskt vi kan, men hvis det er noe som haster foreslår vi at du kontakter oss telefonisk, så hjelper vi deg med det samme.

Kjøp lysbar enkelt online hos oss

Vi er eksperter på alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vår brede viten og solide erfaring har gjort mange kunder glade gjennom årene. Vi står for importen av våre produkter og har et sortiment i alle prisklasser. Vi gjør alltid vårt ytterste for å sikre at du er tilfreds med dine kjøp hos oss. Derfor tilbyr vi alltid 30 dages returrett og kvalitetsgaranti. Vi ønsker at du skal være glad! Dessuten har vi rimelig og rask levering. Det er perfekt hvis du trenger ditt produkt raskt! Du kan lese mer om frakt og garantier her på siden. Vi håper du blir glad for din nye lysbar og ønsker deg hjertelig velkommen til oss hos DanMusikk!