Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Moving-heads

Moving-heads er at de nyeste tiltak innenfor lysshows. Lampens bevegelig “hode” sender forskjellige lyseffekter og farger rundt i hele rommet, og skaper dermed masse liv på scenen eller i diskoteket. Den kan styres fra en DMX pult eller innstilles så den følger musikkens rytmer via den innebygde mikrofonen. 

6 vare(r)

Bredt bruksområde og smarte funksjoner

Moving heads er et av de nyeste produktene for lysshow og lyseffekter. Lampens hode kan rotere, og sender forskjellige lyseffekter og farger ut i hele rommet. Den skaper dermed forskjellige effekter i forskjellige deler av scenen eller i klubben. Lysene kan styres fra en DMX-mikser, eller stilles inn til å følge musikkens rytmer via den innebygde mikrofonen. Hodet kan både vippes og roteres i forskjellige retninger, men også skape effekter via forskjellige farger og blinkemønstre. Dens kompakte og lette konstruksjon gjør dem perfekte å ta med på farten, og kan enkelt monteres på gulv eller i tak. Noen av våre moving heads leveres med takopphengsbeslag som så kan monteres med det samme hvis det ønskes. Med de mange LED-lysene har vår moving heads lang levetid og lavt energiforbruk. Les mer om hva som inngår i de forskjellige moving heads, og finn en lampe som passer til det du trenger. Husk at et moving head kan suppleres med en røykmaskin eller lignende for å skape et enda mer kraftfullt uttrykk.

Handle trygt og sikkert hos Danmusikk

Her hos Danmusikk får du hjelp av eksperter til alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vi står selv for importen av våre produkter, og kan derfor holde prisene lave. Vi har et bredt utvalg av moving heads i forskjellige prisklasser, alltid 30 dages returrett og kvalitetsgaranti på alle våre produkter. Vi håper du blir glad for dine nye moving heads. Velkommen til oss hos DanMusikk.