Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Laser

Det finnes masse muligheter med laserlys. Skap selv ditt eget lysshow ved å designe forskjellige animasjoner, logoer, tekster eller selvfølgelig den legendariske “tunnel effekten”. Den kan med stor fordel brukes sammen med én av våre røykmaskiner. Se alle mulighetene i nettbutikken hos Danmusikk.

3 vare(r)

Skap ditt eget lysshow med lasere

Med en laser kan du skape mer enn 100 mønstre og utrolig mange forskjellige effekter. Med såkalt DMX kan lyset fra lampen følge musikken med mikrofonen, og dermed skape et kraftfullt og profesjonelt uttrykk. Du får et stilrent og veldig effektivt uttrykk til fester - store som små. Skap ditt eget lysshow ved å designe forskjellige animasjoner eller tekster, eller du kan benytte deg av den såkalte "tunneleffekten". Et laserlys kan også brukes sammen med røykmaskiner for å skape et enda mer kraftfullt uttrykk. De fargede lysene skjærer gjennom røyken, og dermed skapes spektakulære mønstre og effekter i mørket. De laserne du kan kjøpe her er mer enn bare en laser. Med det menes at de ikke bare er statiske, men beveger seg ved enten scanning eller diffraksjon. På den måten skapes et enda mer naturlig uttrykk, og du får den beste utnyttelsen av din laser. Les mer om produktene og oppdag hele vårt utvalg av lyseffekter på denne siden.

Din ekspert i lys, lyd og instrumenter

Vi er eksperter på alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vi har bred kunnskap og solid erfaring både på nett og i våre butikker. Vi selger produkter fra verdens mest kjente merker, og vi kan holde prisene lave da vi selv står for importen av våre produkter. Vi har et bredt utvalg av laserere i forskjellige prisklasser. Les mer om hvert produkt i produktbeskrivelsen og finn en laser som passer til dine behov. Når du kjøper en laser eller annet utstyr hos oss kan du føle deg trygg, fordi vi alltid tilbyr 30 dages returrett og kvalitetsgaranti på alle våre produkter. Vi håper du blir glad for dine nye lasere og ønsker deg hjertelig velkommen til oss på DanMusikk.