Loading

Lys & effekter

I denne kategorien finner du alle våre lysshow, effekter og tilbehør. Vi har et bra utvalg, slik at du kan få flott diskolys eller et stemningsfult lysshow for ditt band, orkester, stand-up, solo-artister m.m. 

Stort utvalg av lys og effekter hos oss!


I denne kategorien finner du alle våres lysshow, effekter og tilbehør som du behøver til dine festlige begivenheter. Vi tilbyr et bredt utvalg så du kan få flott diskolys eller et stemningsfullt lysshow for ditt band, orkester, stand-up, soloartister, private fester m.m. DanMusikk har arbeidet med musikkinstrumenter, lydanlegg, lys og lyd siden 2002 og har derfor mange års med erfaring. Dermed kan du alltid kontakte oss via mail eller telefon hvis du er usikker på hvilke lys og effekter du skal velge. Enten det er lys og effekter for diskoteker, levende musikk på scenen eller til din private fest kan vi finne de perfekte produktene for deg.
Vi har samlet alle lys og effektene i 16 forskjellige kategorier, så du kan få den beste oversikten av lys og tilbehør du eventuelt skal bruke. Her kan du lese om noen av våres spennende kategorier, ønsker du å vite mer om hvert segment kan du gå inn å lese mer.
DanMusikk forhandler alt innenfor diskolys og lyseffekter. Vi tilbyr diskolys som er energivennlige og kan programmeres på mange forskjellige måter. I denne kategorien kan du velge mellom 21 produkter, og vi kan garantere at du finner det perfekte diskolys til ditt behov. 

Hos DanMusikk har vi valgt ut de tre beste lys-barene så det skal være enkelt for deg å finne den rette lyseffekten. Lys-baren er en lyseffekt, som har LED lys i forskjellige farger. Du kan selv programmere lys-baren til å kjøre faste programmer, ellers kan du innstille den til å følge musikken automatisk med dens innebygde mikrofon. Disse er lette å plassere og gir en super god effekt til både konserter og diskoteker.

Moving-heads


Et moving-head er en lyseffekt som med navnet indikere at kan bevege seg likt som hodet. Lampens “hode” sender forskjellige lyseffekter og farger rundt i hele rommet, og skaper masse liv på den eventuelle begivenheten. Et moving-head kan typisk styres via innebygget musikkstyring, innebygget programmer eller via DMX programmering.

Strobelys


Hos DanMusikk har vi valgt ut fire strobelys av høy kvalitet. Denne lyseffekten er en perfekt måte å variere sitt lysshow på. Dens ultraraske blink bryter de fleste andre lyseffektene på en kul og effektiv måte. Styringen foregår enten med fjernkontroll, DMX pult eller den innebygde mikrofonen.
Morsomme effekter til din begivenhet!
Hos DanMusikk kan du bl.a. få forskjellige diskokuler, både med og uten lyseffekter. Vi tilbyr også forskjellige lysslynger i forskjellige farger og lengder. Samt har vi et også et bredt utvalg av forskjellige maskiner som gjør din fest enda mer spennende, som røykmaskin, snømaskin og såpeboblemaskin. 

Bredt utvalg av lys & effekter!


Ettersom at DanMusikk importerer de fleste av våres produkter selv, betyr dette av vi leverer god kvalitet til billigere priser enn andre musikkbutikker. Skal du holde en privat fest, eller skal benytte deg av lys og effekter til andre begivenheter kan vi garantere deg at du finner de riktige produktene hos oss. Skulle du være i tvil, ikke nøl med å kontakt vår kundeservice!