Loading

Speilkuler

Kjært barn har mange navn, og det er heller ikke unntak ved dette klassiske underholdning elementet. Speilkulen, også kalt diskokulen, har vært en fast inventar ved mange fester, og den kan mulig best huskes fra 70 tallets-temafester. Finn frem slengbuksene og den brede barten, og gjør deg klar til å være diskotekkongen under diskokulen. 

8 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

8 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

1970 er returnert

Hvis du var også gal om den populære dansen film fra 1970-tallet, eller kanskje til og med hatt din storhetstid i byen på den tiden, har du sannsynligvis kjenne igjen de runde speil baller, vi selger på vår hjemmeside. De er tilgjengelige i forskjellige diameter og er en garanti for dekorasjon og funksjonalitet til festen.

Speilkule: Fokus på oppgaven

Er det om å sette lys på saken og sende stråle av lys i en bestemt retning - absolutt på sin speil ball - det er lurt å kjøpe en hvit flekk med LED pære, slik at du samtidig som du sparer strøm og kan la moroa gå på i timevis. Dra nytte av et innblikk i funksjonaliteten bak kombinasjon av speil ball og spot

Hjertet av opplevelsen

Ikke morsomt uten rotasjon: Skulle speil kule brukes til mer enn bare en fin dekorasjon, er det en god idé å få en roterende motor for speilet ball å gjøre tre omdreininger per minutt. Kapasitet og ytelse mangler ikke på dette redusert motor som sender speil ball i konstant rotasjon under luftes eller noe annet du velger å montere speil kule.

SpeilKule

Dersom underholdning virkelig bør være på toppen, er vi også holde en flerfarget flekk i vårt lager som vil sende sin glitrende, fargerike lys i ulike retninger når lyset treffer speilet kule. Med vår store videopresentasjon vil du raskt kunne se hvordan tentamen utfolder seg i et inferno av farger når kombinert med den klassiske speil kule.

Beskrivende lys

Bad din fest eller ditt arrangement i en ren farge ansvaret for den pittoreske spot, eller sende den store hvite lys i alle retninger med den hvite flekken. De forskjellige stedene er at de sammen med den klassiske speil ball fra kan manifestere en veritabel potpurri av en glitrende lysorgie til hendelsen.

Lys hjem til deg

Ikke et øye vil være tørt ved ren nostalgi for retro fest når du først maner frem den klassiske speil kule i luftet sammen med en tilfeldig sted med enten hvitt eller farget lys. Alt sendes hjem til deg på en lav freight rate - som er det samme uavhengig av antall.

En helhetlig opplevelse

Har du husket å investere i en rotasjonsmotor med ledning til speil kule som deg - som alltid - vil være detaljert i produktbeskrivelsen, kan du slå på og oppleve fargene vil bli sendt i alle retninger med den velkjente speil ball. Gjenopplev det glade 70-tallet eller lage din nye bekjent av svunnen tid, hadde det ikke vært komplett uten den berømte disco kule.

Total lysshow

Visste du at speilet kule var en relikvie fra en glemt tid, du har virkelig gjort en feil, siden det er stadig vinner terreng i både nostalgiske sjeler og kitschs kjennere. Med et speil ball, og alt nødvendig tilbehør, underholdning garantert til de små timer. Vis din kjærlighet dansetrind under spejlkulens glød. Mange parter krever forskjellige typer underholdning, og en såpeboble maskin er aldri galt med. Denne enkle maskinen fra Eurolite er sikker på å spre glede for både store og små. Du må ikke gjøre noe, men legge den nødvendige væsken og deretter umiddelbart vil glitrende såpebobler unnslippe.