Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Par-lamper

Når man tenker lysshow, kan de fleste nok gjenkalle seg synet av de sorte lamper, som typisk fyller hele sceneloftet til konserter. PAR lampene finnes i mange forskjellige kvaliteter og lysfarger, og kan styres via DMX pult eller den innebygde mikrofon.

7 vare(r)

PAR-lamper i mange forskjellige størrelser og modeller

Vi har et bredt utvalg av PAR-lamper. Disse lampene fås i mange forskjellige størrelser og varianter, avhengig av hva de skal brukes til. De fås i mange forskjellige farger, og noen av modellene på denne siden kan også styres via en DMX-mikser eller en innebygd mikrofon. Du får et effektivt lys som effektivt kan belyse store områder. Lampene har fint design, så de også er flotte å vise frem. Noen modeller leveres med en fjernkontroll, hvilket gjør det ekstra lett å styre din PAR-lampe. Hvis du vil ha mulighet for å henge opp belysningsutstyret ditt, er det beslag til oppheng som følger med disse modellene. Hvis du er i tvil om hva som er inkludert i de spesifikke lampene du vil bestille, så må du kontakte oss via telefon eller e-post. Alternativt kan du enkelt lese beskrivelsen av hver PAR-lampe her på nett.

Kjente merker til lave priser

PAR-lamper kan gi statiske farger, men også fargeblanding hvis du ønsker å kunne endre lyset. Du finner hele sortementet her på siden. Vi selger produkter av høyeste kvalitet fra kjente merker. Vi er selv ansvarlige for importen, slik at vi kan holde prisene nede mens du får PAR-lamper av beste kvalitet. Hvis du trenger å vite mer om et spesifikt produkt, så er det en beskrivelse på hver enkelt produktside. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi med det samme.

Perfekt for scene, leie eller event

Uansett hva du trenger din PAR-lampe til vil den høyst sannsynlig kunne utfylle oppgaven. Dette er en av de store fordelene ved denne typen lampe. Den har et bredt spekter av bruksområder som er perfekte til hjemmebruk, men også til profesjonell bruk. Ja du kan være sikker på at du finner noe som passer deg! HVIS det ikke direkte er PAR-lamper du leter etter, så har vi også en lang rekke annet belysningsutstyr på denne siden. Under "Lys & Effekter" finner du hele sortementet av belysningsutstyr og lamper. Utnytt og kjøp i dag!

Kjøp ditt lysutstyr fra oss i dag

Vil du også være sikker på at du får skikkelig bra utstyr? At det belysningsutstyret du kjøper varer lenge og gir ønsket effekt? Da har du funnet riktig sted! Vi hos DanMusikk er eksperter på alt som har med lyd, lys og instrumenter å gjøre. Vi har lang erfaring med hvilke produkter og merker som er gode.
Du kan føle deg trygg når du handler hos oss. Vi tilbyr kvalitetsgaranti på alle produkter som du kan kjøpe her hos oss. Vi vil at du skal være glad! Og vi har også rask levering.