Loading

Røykmaskin

I denne kategorien finner du alle våre røykmaskiner. Det er ulike røykmaskiner der den største forskjellen er hvor mye væske de kan holde, og hvor kraftig vifte røgmaskinen har bygget. Dette har implikasjoner for hvor langt røyken vil komme. Så du må velge riktig, avhengig av om det skal brukes til privat fest scene eller hele dansegulvet.

Meget billige Røykmaskiner

I denne kategorien finner du våre røykmaskiner, som er kjent for god kvalitet til en svært lav pris.
Vi har røykmaskiner med ulike væske-kapasiteter og vifte-størrelser. Vifte-størrelsen betyr noe for, hvor langt røyken kommer. Vi har også røykmaskiner med mulighet for innebygd lys-show. Uansett om det er på dansegulvet eller på scenen, fester eller konserter, så finner du garantert hva du trenger her hos oss.

Velg ønsket røyk effekt

Her er en oversikt over alle våre røykmaskiner. Det både store og små, og også med mulighet for innebygd lys show. Husk å bestille en væske til den nye røykmaskin. Det går mange navn, og dette er intet unntak av denne klassiske underholdning element. 

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

9 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Røgmaskiner til meget billige penge

Vi forhandler flere forskjellige røg-maskiner. felles er en høy kvalitet og en veldig lav pris. Så du har her mulighed for at få en god røgmaskine til en billig pris, så du let kan komme i gang med at få en flot og fyldig røg på scenen; til bandet eller røg på dansegulvet, til dit diskotek eller blot til festen derhjemme.

Vælg her den ønsket røg effekt

Her er en oversigt over alle vores røgmaskiner. Der både store og små, og også med mulighed for indbygget lysshow. Husk også at bestille væske til din nye røgmaskine.