Loading

Røykmaskin

I denne kategoriener finner du våres store utvalg av røykmaskinger. Før du kjøper en røykmaskin, er det viktig at man selv har vurdert hvordan og hvor maskinen skal brukes og hvilken virkning man ønsker at den skal oppnå.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Det finnes nemlig flere typer maskiner og væsker og alle har ulike krefter. Vi har flere forskjellige røykmaskiner å velge mellom, hvor den største forskjellen er hvor mye væske de kan bære, og hvor kraftig vifte røykmaskinen har. Dette har implikasjoner for hvor langt røyken bil komme. Vi har også røykmaskiner med muligheter for innebygd lys-show. Så uansett om du skal bruke din røykmaskin til privat fest, til dansegulvet, fester eller konserter, så kan du garantert finne det du leter etter hos oss. Men husk alltid å kjøp nok væske med til røykmaskinen, så den kan kjøre på langt på natt.

 

Røykmaskin til en billig penge

Felles for alle våres røykmaskiner er at de har høy kvalitet til en lav pris. Vi importerer selv alle våres varer, og kvalitetsjekker alltid produktene før de blir sendt til deg. Siden vi har røykmaskiner med ulike væske-kapasiteter og vifte-størrelser er det alltid smart å vite  hvilket formål du skal bruke røykmaskinen så du får riktig produkt med hjem. Så still deg selv spørsmålet: skal røyken lage et teppe med røyk over scenen? Skal den få rommet til å bli fylt med tykk røyk? Eller kanskje bare få en tynn tåke som fremhever lysbildet ditt? Eller av helt andre grunner? En røykmaskin kan så mangt, og det er derfor viktig å selv være klar over til hvilket formål den skal brukes. En god røykmaskin er jo en perfekt effekt å ha til festen når du trenger røyk til rommet, og som også kan brukes til å sette et lag med tykk tåke på scenen, eller for å understreke lysshowet. Avhengig av formålet med røykmaskinen, vil vi også anbefale at man vurderer om maskinen skal stå eller henge. Det er viktig å huske på at røyken er ekstrem varm når den kommer direkte ut av maskinen, så den bør ikke stå alt for tett på mennesker.

 

Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig røykmaskin

Hvis du er i tvil om hvilke røykmaskin som passer til ditt arrangement, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk, lys og effekter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste røykmaskinene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email hvis du har spørsmål, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil røykmaskin. Hos oss får du muligheten til å få en god røykmaskin til en billig pris, så du kan enkelt kan komme i gang med å få flott, tydelig, røyk på scenen, til bandet, dansegulvet, diskoteket eller til din fest i hjemmet. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.