Loading

Strobe-lys

Stroboskopplyset er en perfekt måte å variere sitt lysshow på. Dens ultraraske blink bryr de fleste andre lysseffekter på en kul og veldig effektfull måte. Styringen foregår enten med fjernkontroll, DMX pult eller den innebygde mikrofon.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp strobelys hos DanMusikk!

Mangler du ekstra lyseffekter til festen eller diskoteket? Da har vi det perfekte produkt for deg. Hos oss får du kjøpt strobelys som vil gjøre festen din enda kulere. Det er en helt unik og perfekt måte å variere lysshowet på. Strobelys gjør at lyset blinker ultraraskt og skaper en kul effekt. Styringen av strobelys foregår enten med fjernkontroll, DMX pult eller den innebygde mikrofonen. For å få best effekt fra strobelys anbefales det at den benyttes i helt mørke rom, så man får den riktige “hakkete” effekten ved bevegelsene. Strobelyset ble populært for mange år siden og brukes stadig ofte - både til private, innendørs fester men også på større forsamlinger som konserter og festivaler. Strobelys blir også ofte brukt i samspill med moving-head lamper og laserlys, dette styres med DMX så den kan time det perfekt og skaper noen fantastiske effekter. Strobelys skaper effekten at det ligner alt beveger seg i slow-motion, som er en morsom effekt på diskoteket eller festivalen.

 

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig strobelys

Hvis du er i tvil om hvilke strobelys som passer til dine behov og preferanser, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikkinstrumenter, lyd & lys så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste strobelysene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lyd, lys og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke strobelys eller andre lyseffekter du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil strobelys. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.