Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Politilys

I denne kategorien finner du roterende politi-lys. Vi importerer selv våre politilys og kan derfor tilby deg politilys til en unik, rimelig pris. Merk at du ikke må bruke disse roterende politilysene på offentlige steder.

2 vare(r)

Noen ganger er det bare kult med en rotorblink som kjører på full spiker mens musikken spiller, eller når teaterforestillingen kulminerer. Med et politilys sørger det innebygde rotorblinket for å understøtte den stemningen som settes på scenen eller i diskoteket.

Politilys

Kategorien "politilys" på DanMusikk.no rommer roterende lysredskaper eller rotorblink, som sender en raskt dreiende lyseffekt ut i rommet eller på scenen. Navnet politilys stammer naturligvis fra det faktum at utrykningskjøretøy også har iøynefallende rotorblink.

Roterende blinklys

Hos DanMusikk.no selger vi primært røde eller blå politilys, men hvis du har særlige ønsker til roterende blink skal du ikke nøle med å kontakte oss. Vi har masse erfaring med forskjellige former for lys, og våre flinke medarbeidere i kundeservice sitter klare til å hjelpe deg med å finne riktig politilys, slik at du også kan få roterende blinklys på skrivebordet, værelset eller dansegulvet. Når du velger politilys, skal du samtidig bestemme om ditt nye rotorblink skal være batteridrevet, eller om du kobler politilyset til vanlig strømnett.

Ulovlige rotorblink

Vær vennligst oppmerksom på at et rotorblink eller politilys i det offentlige rom er forbeholdt utrykningskjøretøy eller arbeidskjøretøy som må kunne ses i trafikken. Det er ikke for moro skyld at det heter politilys, for i mange sammenhenger kan ditt rotorblink eller politilys rett og slett være ulovlig å bruke.