Loading

Barnegitar

Barn bør få en god opplevelse med det første instrumentet de blir introdusert for. Derfor fortjener også ditt barn, at du velger den riktige gitaren til ham eller henne med omhu. Husk at vi alltid står klar med rådgivning hvis du er i tvil om hvilket produkt du skal velge.

Kjøp den perfekte barnegitar hos DanMusikk!

Uansett hvor ung og tidlig ditt barn er musikalsk interessert og ønsker og leve ut drømmen om å spille gitar, har vi den perfekte barnegitaren. Vi tilbyr mange forskjellige barnegitarer i kategoriene: el-gitar, stålstrengs-gitar eller spansk gitar. Hos DanMusikk får du alltid de billigste prisene, best kvalitet og service. Vi har mange barnegitarer på lager, så ditt barn enkelt kan komme i gang å spille og bli profesjonell.

 

El-gitar for barn

Merker du tidlig at ditt barn har en musikalsk interesse, og kanskje ønsker å spille gitar i en ung alder? Da har vi de perfekte el-gitaren for ditt barn. Hos kan du få kjøpt rimelige pakkeløsninger hvor alt av tilbehør til el-gitaren hører med. Disse er gode pakkeløsninger for nybegynnere, fordi gitaren er enkel å håndtere og alt av tilbehør hører med. Vi tilbyr barnegitarer fra velkjente merker, og kan dermed love at designet og lyden er perfekt. Hvis du skulle ha alt tilbehør og utstyr på plass, utenom en barnegitar, kan du selvfølgelig også få kjøpt en singel el-gitar hos oss. 

 

Stålstrengs-gitar til barn

Hvis ditt barn heller ønsker å utforske den klassiske stålstrengs-gitaren, eller reisegitaren som den også kalles, har vi et bredt utvalg av barnegitarer. Vi har et stort utvalg av forskjellige merker, så du er sikker på at ditt barn for en barnegitar som passer perfekt til behovene og ferdighetene. Mange av våres stålstrengs-gitarer har innebygd mikrofon, så det blir spennende for ditt barn å spille. Grunnet vårt stor utvalg, har vi vært opptatt av å tilby barnegitarer som er meget billige, samt noen litt dyrere barnegitarer.  

 

Spansk gitar til barn

En god start for ditt barn å lære og spille gitar er å kjøpe en spansk gitar for barn. Denne er enkel å spille på hvorav strengene er myke og store så det er enkelt for ditt barn å håndtere.

Vi tilbyr diverse barnegitarer til konkurransedyktige priser, fra alderen 3-9 år, og i mange forskjellige farger så ditt barn selv kan ønske farge på barnegitaren. Hvis ditt barn er over 9-10, anbefaler vi å kjøpe en gitar til voksen i stedet for barnegitar.

 

Barnegitaren blir godkjent og kvalitetsjekket før vi sender den til deg!

Det er viktig for oss i DanMusikk at vi tilbyr den beste servicen på markedet. For å gjøre dette, importerer vi de fleste av produktene våres selv, som betyr at vi kan levere billige barnegitarer med god kvalitet. Før vi sender barnegitaren til deg, dobbeltsjekker vi alltid at gitaren fungerer som den skal. Vi har lang erfaring med over 16 år med online salg av musikkinstrumenter og tilbehør, og kan dermed love at du snakker med profesjonelle fagfolk med lang erfaring for musikkinstrumenter som barnegitar. Vi vil dermed alltid hjelpe deg hvis du er i tvil om hvilken barnegitar du skal velge for ditt barn. Vi lover rask levering, og hos oss kan du enkelt returnere barnegitaren hvis den ikke passet til ditt barn.