Loading

Kabler & plugger

Vårt lager er fylt til randen med alle kabler og nødvendige tiltak så det ikke skal gå galt på scenen, mangler du den siste strømkontakten eller bare har en kort ledning. Alle disse unødvendige situasjoner kan du unngå hvis du bestemmer deg for å ta en nærmere titt på de mange forskjellige smaker av kabler, som trolig skal være en eller flere som passer dine behov.

Behovet i fokus

Vi er spesialister på å finne de riktige produkter på grunn av vår egen import av kabler - og for den saks skyld alle de andre tingene du finner på vår hjemmeside - garantere deg en billig pris på alle de ulike elementene.

Holdbare i længden

Vår beholdning av kabler er preget av sin holdbarhet, og vår bugnende lager av kabler som inneholder utvilsomt en adapter, en løs plugg, bass kabel, gitar-kabel, høyttaler kabel, jack, mikrofon-kabel, RCA-kabel, ren kabel Speakon kabel, en scene, XLR-kabel og kabel tester som passer dine presserende eller fremtidige behov.

Musikerens lange ven

Musikeren må ofte lider problemer med å finne riktig kabel, men med våre priser og solide kabler, er det bare en god investering for å gjøre deg selv hvis du må Helgardering som musiker eller noen annen form for utøver. Vi har rett kabel til bassist, gitarist og vokalist mikrofon bare for å nevne noen.

Anlæggets nødvendighed

Våre mange kabler er ikke bare gjort i lydkvalitet, men også solgt i forskjellige lengder, slik at du ikke er i tvil om de kan nå. Bærekraft er på toppen mens prisen er lav. Sammen med kjøp av en eller flere kabler med oss er du ikke bare garantert en kvalitet kontakter for lang tid, får du også et enkelt og greit verktøy i fremtiden.

Parat til omstilling

Hvem har ikke vært i den pinlige situasjonen der pluggen ikke samsvarer inngangen, og forgjeves måtte kalle det avsluttes. Med en av våre adaptere du aldri lenger finne deg selv i den triste rotet der pluggen ikke kan settes inn den nødvendige inngangen.

Ingen løse ender

Ligger du inne med riktig kabel, men er plug denne tiden problemet? Eller har du bare bygge opp en nødvendig arsenal i øvingslokalet, så du trenger ikke ha uheldige situasjoner der pluggen ikke fungerer. Vårt lager har forskjellige løse plugger, som alle garanterer en god lyd fra.

Klar til test

Du må ikke gå forgjeves med oss, hvis du heller vil ha en kabel tester for dine kabler.Hos oss kan du kjøpe en kabel tester som er enkel å betjene og kan brukes på nesten alle kabler.

Her stikker det ikke af for dig

Som du sikkert allerede har funnet ut, er vi i stand til å levere kabler i mange forkledninger. Vårt overordnede kategorien vil lede deg til den andre sub-kategorier hvor du vil finne mange forskjellige kabler. Jeg lurer på om en av disse - eller en av våre adaptere eller kabel testere - vil være i stand til å imøtekomme behovene dine.

Kablerne til dig

Gjennom vårt fruktbart samarbeid med våre produsenter og store import av varer, kan vi tilby de beste kablene på markedet for deg. Alt er gjort, god kvalitet, og sendt hjem til deg raskt. Finner du ikke riktig kabel - eller hvis du har spørsmål - er du alltid velkommen til å kontakte oss.