Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Høyttalerkabel

I denne kategorien finner du våre høyttalerkabler. Så er du interessert i en høyttalerkabel, så har du kommet til rett sted. Vi har høyttalerkabler i ulike lengder og med ulike kontakter. Vi import selv våre høyttalerkabler, og kan derfor tilby deg en høyttalerkabel i en virkelig god kvalitet for en unik billig pris.

25 vare(r)

Du må aldri fire på høyttalerkabelkvalitet! Når du spiller musikk ute i den virkelige verden, hvor ting kan skje på brøkavdelen av et sekund, og hvor du for øvrig trenger det rette utstyret allerede fra starten av, så er høyttalerkabel faktisk viktigere enn du kanskje tror.

Høyttalerkabel til din høyttaler?

Uansett mengden av "t'er" i midten av ordet, så er det kabel til å sammenkoble lydenhetene dine vi snakker om. Høyttalerkabler trekkes mellom en forsterker og en høyttaler. For fullstendighetens skyld har vi også tatt med en del kabler med jackplugg i denne kategorien, hvorav de fleste også kan brukes som instrumentkabler.

Høyttalerkabler uten plugg - sett sammen selv

Hos DanMusikk.no har vi naturligvis både ferdige og komplette kabel-løsninger, samt "rene" kabler i rå mengder til å sette sammen selv ved bruk av våre løse plugger som du finner i en annen produktkategori.

Høyttalerkabel i god kvalitet

Hos DanMusikk.no har vi forståelse for at lydutstyr, kabler, plugger og høytalerkabler ikke må feile når du er ute i den virkelige verden for å spille din musikk. Derfor har vi høyttalerkabler i god kvalitet, som vi tilbyr deg til den rimeligst mulige pris, som får våre konkurrenter innen høyttalerkabler til å rødme.

Rimelige høyttalerkabler

Når du kjøper inn våre rimelige kabler, så husk bare å holde øye med om det er montert plugger på høyttalerkabelen du kjøper. Vi har også mange plugger, men dem finner du i deres egen kategori. Heldigvis er de fleste av våre høyttalerkabler fabrikkmonterte med plugger i begge ender.