Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Jack-kabel

I denne kategorien finner du våre jack-kabler. Vi har jack-kabler i forskjellige lengder og kvaliteter, med jack-plugg i ene enden og med forskjellige typer plugger i den andre enden. Vi står selv for importen av vår jack-kabler, og kan derfor tilby kvalitetskabler til riktig gode priser.

63 vare(r)

Kjøp Jack-Kabel hos DanMusikk idag!

En jack-kabel er en meget populær kabel, som kan benyttes av i mange forskjellige situasjoner. Du kan få forskjellige jack-kabler i forskjellige størrelser avhengig av, hvilket apparat det skal kobles til. Disse jack-kabler brukes oftest til å koble lyd fra en enhet til en høyttaler eller en forsterker. Det kan eksempelvis være å koble en smarttelefon og en høyttaler sammen, eller forbindelsen mellom en datamaskin og en forsterker. Hos oss i DanMusikk finner du et bredt utvalg av 6,3 mm Jack-Kabler og alt av tilbehør til, som eksempelvis forlengere og adaptere. Jack-Kabler brukes som nevnt oftest til å tilslutte musikkinstrumenter som eksempelvis gitarer og keyboards til en forsterker. Hos DanMusikk importerer vi selv våres Jack-kabler, og vi kan derfor garantere de billigste prisene på markedet. I denne kategorien kan du garantert finne den jack-kabelen du leter etter. Vi har jack-kabler i forskjellige lengder og kvaliteter, med jack-plugg i den ene enden og ulike typer plugger i den andre.

 

Jack-kabler og Minijack

Ved å koble til en smarttelefon eller andre tablets er den mest brukte jackstikken på størrelse av 3,5 mm. Disse kalles for minijack, eller minijacksticks, dette grunnet de er mindre enn den alminnelige jack-kabelen. De større jackstikk som er 6,3 mm blir ofte koblet til en forsterker. Det er ofte innenfor musikkens verdens man typisk bruker de større jackstikk. Disse blir ofte brukt til å formidle lyd fra en el-gitar til en forsterker. Som beskrevet finnes det forskjellige typer av jackstik, standard jack-kabel (6.3 mm), mini (3.5 mm) og mikro (2.5 mm). Disse jack-kabler kan ha to (mono-signal) og tre forbindelser (stereo-signal). Det mest brukte stikket er stereo-signal med tre forbindelser.

 

Har du spørsmål? Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig jack-kabel!

Hvis du er i tvil om hvilke jack-kabel du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg hvis du har spørsmål. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste jack-kablene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter og tilbehør. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke jack-kabel du skal velge. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en e-mail, så lover vi å hjelpe raskt. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og har kjøpt feil jack-stikk. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.