Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Mikrofon-pakkeløsninger

I denne kategorien finner du våre mikrofon-pakker, dvs. mikrofon-sett som inneholder mikrofon, høyttaler/forsterker og kabler som trengs. Dette er altså en enkel måte å sikre seg at du får alt du trenger for å komme i gang med å synge i mikrofon.

5 vare(r)

En pakke med mikrofon og alt du trenger er den sikre vei til å bli hørt i enhver sammenheng. Når vi snakker om en pakkeløsning med mikrofon, mener vi derfor at DanMusikk.no har samlet alt du trenger for å kunne tale, rope eller synge med din nye mikrofonpakkeløsning, slik at du kan høres i enhver sammenheng.

Hva er en mikrofonpakkeløsning?

En mikrofonpakkeløsning fra DanMusikk.no er en vakker pakke med alt du trenger for å bli hørt. Man kan vel også kalle det et "mikrofon-sett", men vi synes at "pakkeløsning" er en mer dekkende betegnelse. Med en mikrofon-pakkeløsning trenger du ikke tenke på om du har husket å kjøpe kabel...om du har de riktige pluggene til rådighet... eller om din høyttaler virker... For med våre pakkeløsninger med mikrofon får du alt på én gang - både mikrofon, kabel og forsterker/høyttaler.

Pakkeløsning med én eller flere mikrofoner

Hos DanMusikk.no har vi samlet noen forskjellige pakkeløsninger med mikrofoner til ethvert behov. Om du trenger én eller flere mikker i din mikrofonpakkeløsning er derfor helt opptil deg.

Mikrofonsett, høyttalerløsning eller...

kjært barn har mange navn, men en samlet pakke med mikrofon og alt tilbehør er under alle omstendigheter det du trenger!

Trådløs mikrofonpakke?

Hvis du trenger en mikrofonpakkeløsning med trådløs(e) mikrofon(er) i pakken, så har DanMusikk.no også trådløse mikrofonpakkeløsninger på lager, og du kan dessuten få deg en mikrofonpakkeløsning hvor den medfølgende høyttaler og forsterker OGSÅ er trådløse, med et innebygd batteri. En sånn mikrofonpakkeløsning er uvurderlig hvis du skal holde båltale til St. Hans, eller hvis du bare gjerne vil spille og synge i parken sammen med vennene og ditt nye sett med mikrofon og resten av pakken.