Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Speakon-kabel

I denne kategorien finner du våre Speakon kabler. Så er du interessert i en Speakon-kabel, så har du kommet til rett sted. Vi har Speakon kabler i ulike lengder og med ulike kontakter. Vi import selv våre Speakon kabler, og kan derfor tilby deg en Speakon kabel i en virkelig god kvalitet for en unik rimelig pris.

14 vare(r)

Uten speakon-kabler kan spillestedene der ute ganske enkelt ikke fungere. Det er speakon-kabler som oftest leverer lyden fra forsterker eller powermikser og ut til høyttaleren. Speakon-kabelen er skikkelig velegnet til dette på grunn av sin tykke kvalitet og kraftige plugg som låses når man dreier dem inn i hun-pluggen.

Speakon-kabel er uunnværlig

Som nevnt er speakon-kabler viktige for mange spille- og konsertsteder der ute. Speakon-kabel har mange fordeler, men det som kjennetegner speakon-kabler er ikke selve kabelen, men derimot speakon-pluggene som sitter i endene. Speakon-kabler har nemlig noen helt spesielle og ganske kraftige plugger som er vanskelige å ødelegge, og som dessuten har den store fordelen at de vris sammen og låses. Dermed kan speakon-kablene ikke trekkes ut av pluggene ved et uhell - musikken skal jo helst ikke avbrytes...

Speakon-kabel til dine høytalere

Som nevnt er speakon-kabelens plugg dét som skiller kabelen fra mengden. Det brukes til å skape en god og støyfri forbindelse fra forsterkerseksjonen i ditt lydanlegg og ut til høyttalerne, hvor speakon-kablene på grunn av de låsende pluggene ikke kan trekkes ut igjen ved et uhell. Til gjengjeld er speakon-kabler faktisk lette å plugge i når man vet hvordan man gjør.

Lange speakon-kabler

På grunn av sin kraftige kvalitet gjør det ikke noe å bruke lange speakon-kabler ut til dine høytalere. Du kan bruke en ganske lang speakon-kabel uten at det går utover lydkvaliteten! Hos DanMusikk.no har vi speakon-kabler opp til fornuftige, lange størrelser. Trenger du enda lengre står vi naturligvis også klar til å hjelpe!