Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Venstrehendt gitar

Venstrehendt gitar

Det finnes en gitar til ethvert formål, og heldigvis kan mange modeller også fås til venstrehendte. Du må velge hvilken type du foretrekker – resten sørger vi for.

Venstrehendt el-gitar

Gå til kategori

Venstrehendt stålstrengsgitar

Gå til kategori

Venstrehendt spansk gitar

Gå til kategori

Kjøp venstrehendt gitar hos oss!

Her finner du et bredt utvalg av venstrehendte gitarer, enten om du ønsker en el-gitar, en spansk gitar eller en stålstrengsgitar. Hos oss får du både kjøpt de mer prisvennlige venstrehendte gitarene, som mange velger hvis de er nybegynnere, ellers har vi også gode nybegynner-gitarpakker til lave priser. Men du får også kjøpt en venstrehendte gitarer til en høyere pris fra de mer velkjente merker, som har en overlegen kvalitet og god lyd.

 

Stort utvalg av venstrehendte gitarer

Hos oss finner du et stort utvalg av el-gitarer, stålstrengs gitarer og spanske gitarer for den venstrehendte spiller. Enten om du ønsker å kun kjøpe en venstrehendt gitar eller en hel pakkeløsning, har vi akkurat hva du trenger. Kanskje du ønsker en hel pakkeløsning for den venstrehendte el-gitaren, kan vi garantere at du finner alt hva du leter etter. Berømte gitarister som brukte den venstrehendte el-gitaren er bl.a. Jimi Hendrix, Tony Lommi og Kurt Cobain. Dessverre har ikke venstrehendte et like stort utvalg som høyrehendte ved valg av el-gitarer. Dog, arbeider vi fortløpende med å utvide vårt sortiment så du finner den perfekte el-gitaren for ditt behov.

 

Finn den rette gitaren for dine ferdigheter

Det finnes flere forskjellige typer av venstrehendte gitarer og velge mellom. Enten om du ønsker den spanske gitaren som er den meste kjente gitar typen, eller om du ønsker en elektrisk gitar. Den spanske gitaren behøver ingen gitarforsterker som en el-gitar, derfor kan det ofte være lettere å spille på en spansk gitar uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Det viktigste når du kjøper en venstrehendt gitar at du velger den riktige gitaren for dine ferdigheter og behov. Vi hos DanMusikk har lang erfaring innenfor musikkbransjen, og alle våres kundekonsulenter har selv spilt forskjellige musikkinstrument, og vi kan derfor hjelpe deg til å finne den perfekte venstrehendte gitaren til deg. Er du dermed i tvil om hvilket merke og hvilke gitar du skal velge, ikke vær redd for å kontakt vår kundeservice.

 

Den beste service får du hos DanMusikk!

Hos oss får du et bredt utvalg av venstrehendte gitarer og andre strenginstrumenter, og vi forstår det kan være vanskelig å velge det riktig produkt for dine behov. Men fortvil ikke, kjøper du feil venstrehendt gitar kan du enkelt returnere og eventuelt finne en ny gitar som passer for deg. Vi sørger alltid for rask levering innenfor 1-4 hverdager. Vi kjøper venstrehendte gitarer direkte fra de største produsentene og importerer dermed alle våre produkter selv, og leverer derfor produkter til best kvalitet til en billigere pris enn våres konkurrenter.