Loading

Venstrehendt el-gitar

Venstrehendte har ikke alltid de samme mulighetene som høyrehendte når det kommer til valg av el-gitar. Vi prøver allikevel stadig så godt vi kan å utvide sortimentet vårt. Her finner du et bredt utvalg, der det er fokus på et attraktivt forhold mellom pris og kvalitet.

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Det er ikke vanskeligere å spille venstrehendt el-gitar

Hvis man er venstrehendt, er der ingen grunn til å betrakte det som en utfordring eller et handikap når det gjelder å spille el-gitar. Faktiskt er en lang rekke av musikkens flinkeste og nyskapende gitarister venstrehendte, herunder Tony Iommi (Black Sabbath), Paul McCartney, Kurt Cobain, Dick Dale, Albert King og ikke minst den største av dem alle, Jimi Hendrix. Dessuten er det Michael Angelo Batio som er litt en freak, da han kan spille både høyre- og venstrehendt el-gitar.

DanMusikk og venstrehendte el-gitarer

Hos DanMusikk har vi alltid bestrebet oss på å ha et godt utvalg av venstrehendte el-gitarer, herunder gode og rimelige begynnerpakker. Så hvis du er venstrehendt og gjerne vil begynne å spille el-gitar, så har DanMusikk en el-gitar som du kan starte din reise inn i el-gitarens verden med.