Loading

Barne-el-gitar

En god el-gitar for barn er en god start på en musikalsk interesse som kan vare hele livet. Vi står alltid til rådighet med rådgiving angående det beste valget. Før avsendelse blir alle barnegitarer klargjort og kontrollert – dvs. at halsen blir justert, strengene montert og stemt, og gitarens mekanikk og elektronikk blir kontrollert - slik at den er klar til å spilles på når du mottar den.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Hva er en barne-el-gitar?

En barne-el-gitar er en normal el-gitar hvor man har gjort strengelengden (mensuren) kortere. Den kortere strengelengden gjør det mulig å lage halsen og kroppen mindre, slik at el-gitaren gjøres mer håndterbar og lettspillelig for barn. En barne-el-gitar har normalt en strengelengde på 578 mm, hvilket er 70 mm kortere enn på de fleste fullstørrelses-gitarer.

Hvem skal ha en barne-el-gitar?

Barn mellom 3 og 8 år bør alltid ha en barne-el-gitar, likevel bør man overveie å anskaffe seg en barnegitar hvis man har en ”liten” 9-åring. Barn under 3 år bør ikke starte på en barne-el-gitar, da er ukulelen for eksempel bedre som et førskoleinstrument for senere å ta spranget til en barne-el-gitar.

Gode barne-el-gitarpakker hos DanMusikk

Vår pakkeløsninger for barne-el-gitar skal ikke kun gjøre det enkelt for deg som kjøper el-gitar, de skal også være så gode, motiverende og lettspillbare at den unge guitaristen får de beste forutsetningene for å komme i gang med å spille el-gitar. Våre el-gitarpakker for barn er sammensatt av medarbeidere som selv spiller el-gitar, og det er lagt vekt på at el-gitarene må være enkle å spille på. Dessuten så må pakkene ha et veldig attraktivt forhold mellom pris og kvalitet – for det skal ikke være dyrt å begynne å spille el-gitar. Dessuten må våre pakkeløsninger inneholde alt det tilbehøret man trenger for å komme i gang med å øve seg med det samme, ikke minst det aller viktigste......et stemme apparat!! Slik at den unge gitaristen ikke trenger å bruke de første 20 minuttene av sin øvetid på å lære å stemme el-gitaren.