Loading

Black Friday

Er du klar for årets største shopping-dag, kjent som Black Friday? Bli fristet av våre gode tilbud her på nettsiden. Vi har et stort utvalg av musikkinstrumenter, lys- og lydutstyr og alt mulig tilbehør. Så skaff deg akkurat det du mangler til favorable priser.

Vi kan ikke finne produkter, som matcher ditt valg

Hva er Black Friday?

Black Friday er en verdensomspennende shopping-dag som er kjent for ekstreme tilbud. Den har sin opprinnelse i USA, og derfor kommer Black Friday alltid på den første fredagen etter Thanksgiving, som er en amerikansk helligdag. Det er likevel bare rundt 10 år siden Danmark og Norge adopterte denne dagen. Det er forskjellige historier om hvordan Black Friday oppstod, bl.a. er det noen som mener at dagen symboliserer en tid hvor butikkene gikk fra underskudd til overskudd pga. juletiden. Andre mener den startet fordi det oppstod en voldsom trafikk i Philadelphia etter Thanksgiving. Uansett historien bak har det gitt oss i norden en god mulighet for å slå til på gode tilbud.

Stort utvalg av musikkinstrumenter

På tross av vårt navn selger vi også andre musikkinstrumenter enn gitarer. Vi har nemlig et stort utvalg av alle slags musikkinstrumenter, både til viderekomne og til begynnere - og i alle prisklasser. Så uansett om du mangler en gitar, ukulele, keyboard eller et blåseinstrument kan du kjøpe det hos oss til rimelige priser.

Lys- og lydutstyr og annet tilbehør

Vi har også et stort utvalg av utstyr innen lyd og lys. Vi har alt fra mikrofoner og høyttalere til Disko-lys og lasere. Vi fører også et usedvanlig utvalg av røyk-, snø- og såpeboblemaskiner.

Få mest for pengene dine

I tillegg til at vi er blant de rimeligste i Norden, kan vi også sikre god kvalitet på de varene vi selger. Vi står selv for importen av mange av våre produkter, noe som betyr gode kvalitetsprodukter til en rimelig pris. Dessuten er vi også stolte av vår gode service, så hvis du har spørsmål kan du alltid skrive eller ringe til oss.