Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss
Cello

Cello

Dette klassiske, italienske strenginstrumentet har vært uunngåelig i mange store klassiske konserter. Det har også vært en fast komponent hos mange symfoniorkestre, når man skulle fremføre de store numrene med innflytelse. En dyp klang kjennetegner de fire strengene, som stemmes C-G-D-A, og de besitter en oktav dypere enn violaen. Uunværlig i en ekte strykekvintett.

Oppblomstring

Celloen var umåtelig populær under renessansen i det italienske samfunnet. Instrumentet var populært blant befolkningen og i 1700 vant strengeinstrumentet mer terreng i det europeiske miljøet, da kvaliteten på strengene hadde blitt betydelig forbedret. Veien var klargjort for en finere og høyere lyd enn tidligere oppnådd.

Forskjellige "roller"

Det er lagt inn ytterligere endringer i celloen, men fra ca 1750 og utover har all oppmerksomheten gjort mange endringer. Celloens design med størrelse og tuning er derimot de samme som i dag. Nettop av den grunn, har celloen tatt på seg mange roller gjennom tidene, den kan både spille sammen med kontrabassen i den dype avdelingen som mellom stemme eller som en solo stemme med mange muligheter for utvikling.

Mange muligheter

Celloen har hele tiden blitt brukt av mange forskjellige mennesker i mange forskjellige stilarter. Celloen har blitt brukt av klassiske komponister, men har også fått innreise til de mer populære musikksjangere som jazz, swing og selv heavy metal musikk. Den har vært underlag i filmmusikk og har en fremtredende rolle i et orkester. Celloen har blitt mye elsket av mange.

Et sikkert kjøp hos oss

Hos oss kan du ikke vandre forgjeves hvis du har tenkt å investere i en cello. Skulle det være til en profesjonell sammenheng eller ganske enkelt til fritidssyslerne, leverer vi mange forskjellige modeller og nødvendig tilbehør.

Celloer, høy kvalitet

Vi går ikke med på kompromisser når det gjelder kvaliteten, noen sinne. Våre modeller er en solid utførelse med god lyd og de har blitt produsert med en sans for detaljer. De forskjellige modellene tilbyr varianter som passer de aller minste til de godt voksne. Det er også tatt med mange nødvendigheter hvis du virkelig ønsker å engasjere deg i dette berømte instrumentet.

Veldig spennende tilbehør

Du kan kjøpe mange forskjellige celloer av oss. inkludert mye av tilbehøret som ikke er til å komme rundt for en ordentlig cellist. Vi vedlegger strenger, bue og en fin bag når du foretar deg kjøpet hos oss. Videre lover vi at vi gjennomgår celloen din før vi sender den til deg.

Kvalitetskontroll til din cello

Vi gjennomgår celloen din før den blir sendt hjem til deg. Vi undersøker om cello stolen er riktig montert, strengene er stemt og vi gir baugen en omgang harpiks. Celloen blir levert på en palle av en kurer, slik at vi er helt sikkre på at celloen kommer trygt hjem til deg.

Ingenting bør mangle

I tillegg til vårt brede spekter av celloer i god kvalitet, kan vi anbefale forskjellige tilføyelser til din cello. Vi selger harpiks og bue, komplett med matchende klut. Videre er vi i stand til å levere gode stativer i forskjellige størrelser og fasonger og praktiske tunere med forskjellige funksjoner.