Loading

Stativer

Med et stativ kan du raskt stille din cello fra deg. Alle vår stativer er belagt med sklisikkert gummi, så du unngår instrumenter, som velter. Vi hjelper deg med å finne det riktige stativ til like nettopp ditt instrument.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Hva er et godt stativ til en cello? Og hva er fordelen med et cello-stativ? La oss se på hvilket stativ du bør velge til nettopp din cello.

Cello-stativ

Som du vet er en cello et urimelig vakkert instrument både å se på og lytte til. Formålet med et cello-stativ er at du for det første kan nyte synet av den døgnet rundt hjemme hos deg selv. For det andre er en cello som står fremme i et stativ som oftest også en cello som blir spilt på. Tilgjengeligheten ved at du har celloen stående hjemme i et stativ betyr dermed også implisitt at du får lyst til å spille mer på celloen din, og det er aldri noen dårlig ting!

Et trygt stativ til din cello

Når du velger deg et cello-stativ må du være oppmerksom på at celloen står trygt og godt i stativet, og at det eventuelt er belagt med sklisikkert materiale på de riktige stedene, hvor matererialet samtidig kan fungere som støtdemping eller "ripefritt" materiale i kontaktflatene mot celloen din i stativet. Materialet til de særlig utsatte kontaktpunktene i ditt cello-stativ kan for eksempel være kork, gummi eller et annet mykt materiale der hvor stativ møter cello.

Valg av cello-stativ

Hvis du er i tvil om noe, så har vi hos DanMusikk.no en masse erfarne musikere sittende klar i vår kundeservice, hvor de også kan hjelpe deg med å velge riktig stativ til din cello. Du er velkommen til å kontakte oss på chat, e-mail eller telefon, så skal vi lett få funnet helt riktig cellostativ til deg og din beste venn.