Loading

Fiolin

Vi selger både akustiske og elektriske fioliner. Av de to er det akustisk fiolin som absolutt er mest brukt. Det er allikevel mange som velger elektrisk fiolin, da disse kan kobles til en forsterker eller annet anlegg. Slik er det da mulig å bruke disse i mange ulike sammenhenger. Både vanlige akutiske fioliner og elektriske fioliener kan brukes av nybegynnere.

Valg av fiolin størrelse

En fiolin er tilgjengelig i forskjellige størrelser. En fullstørrelse fiolin som vi kaller 4/4 brukes av voksne og barn over 13 år. En trekvart fiolin som vi kaller trekvart er egnet til barn mellom 10-13 år. En 1/2 størrelse fiolin passer til barn i alderen 8-9 år. En 1/4 størrelse passer til barn på 6-7 år og den minste 1/8 størrelse barn på 3-5 år.

Fiolinen innstilt til notene: G - D - A - E

En fiolin stemmes vanligvis i notene G - D - A - E, der den tykkeste strengen er først. Altså er den tykkeste strengen stemt i G, mens den tynneste strengen i tonen E. Fiolinen er et sopran instrument blant strykeinstrumenter, dvs, at den har det høyeste tonefallet. Derfor er fiolinen også ofte brukt som soloinstrument.

Tilbehør til fiolin

Vi selger alt av fiolin tilbehør og deler. Du finner i kategorien: buer, harpiks, utdannings-DVDer og musikk bøker, esker, metronomer, skulder støtter, reoler, stoler, strenger og tunere. Våre fioliner, selges alltid som en enhet med en bue, harpiks, kasse, stol og strenger. Vi anbefaler også at du kjøper vår fiolin pakkeløsning hvor du får en ekstra tuner, DVD og skulder støtte, så du har alt du trenger for å komme i gang. 
Vi kjøper alt i denne fiolin kategorien direkte fra fabrikkene, slik at vi kan tilby deg de absolutt beste prisene på kvalitetsprodukter, på både instrumenter, alt tilbehør og deler. Vi har et gjennom flere år valg ut de beste produktene, som vi nå kjøper i store mengder. Dette betyr at vi kun har produkter som vi støtter personlig og at vi kan tilby deg dem til de billigste prisene

Vi setter din fiolin i gang

Hvis du kjøper en fiolin av oss så blir fiolinen satt opp og sjekket før vi sender den til deg. Altså setter vi opp stolen, installerer strengene og gir baugen et lag med harpiks. Fiolinen er da klar til å spilles når du mottar den. Vi er det eneste selskapet i Norge som tilbyr denne tjenesten på fioliner i denne prisklassen.