Loading

Stativer til fiolin

I denne kategorien finner du våre fiolinstativer. Vi importerer selv våre fiolinstativer, og kan derfor tilby deg et fiolinstativ av en virkelig god kvalitet til en unik, men rimelig pris.

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

4 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Det er kjekt å ha et stativ til fiolinen, slik at du kan henge eller stille fiolinen din på stativet når du ikke bruker den. Et stativ gir deg muligheten for å ikke nødvendigvis måtte pakke vekk fiolinen.

Oppheng til fiolin

Stativ eller oppheng til fioliner er selvfølgelig noe man bruker for å ikke måtte pakke vekk fiolinen når den ikke brukes. Et stativ gir dig mulighedtn for å stille eller henge opp fiolinen, slik at du kan nyte synet av den i fiolinstativet når du ikke bruker den.

Et oppheng brukes til å henge fiolinen på veggen med, slik at den kan henge der i stativet og bare være vakker i seg selv. Når fiolinen din henger i et veggoppheng eller står i et stativ, er det heller aldri langt fra tanke til handling når du gjerne vil spille.

Et stativ eller et fiolinoppheng til fiolinen din innebærer nemlig samtidig den fordelen at din fiolin står eller henger fremme, slik at du når som helst bare kan ta den av stativet og spille videre der du slapp, eller teste ut den musikalske idéen du akkurat har fått bare ved synet av fiolinen i stativet sitt.

Et billig fiolinstativ

Hos DanGuitar.no kjøper vi selv inn direkte fra fabrikkene, slik at vi kan gi deg en god pris på dit nye fiolinstativ eller fiolinoppheng. Det kan vi gjøre fordi vi opererer uten fordyrende mellomhandlere eller grossister, slik at vi er i stand til å selge våre fiolinstativ billigere enn våre konkurrenter.