Loading

Kasser

I denne kategorien finner du våre fiolinkasser. Er du interessert i en fiolinkasse, så se videre på siden. Vi har det beste utvalget av fiolinkasser. Vi importerer selv våre fiolinkasser, og kan derfor tilby deg fiolinkasser av virkelig god kvalitet til unike og rimelig priser.

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

En fiolinkasse er ikke bare til å begå bankran med - noen fiolinkasser brukes faktisk også til å ha fioliner i. Så overvei å få deg en god eller nyere kasse til din fiolin.

Fiolinkasse

En fiolinkasse har flere fordeler. Først og fremst skal jo en fiolinkasse beskytte fiolinen din og passe godt på den når du ikke bruker den. En fiolinkasse kan samtidig være uvurderlig når f.eks. barnefiolinen trenger beskyttelse på barnerommet, dit mange fioliner går for å dø. En fiolinkasse kan nemlig beskytte din fiolin både ute og hjemme. De fleste ulykker skjer i hjemmet, og det sies også å gjelde for fioliner, men de fleste fiolinulykker kan til gjengjeld unngås med riktig kasse til fiolinen.

En god kasse til din fiolin er samtidig virkelig praktisk når du skal ha med fiolinen ut av huset til spillejobber, undervisning eller konservatoriets opptaksprøve.

Størrelsen på en fiolinkasse

Det sies av og til at veldig store sko er i "størrelse fiolinkasse", og når du kjøper en kasse til fiolinen din må du også være oppmerksom på størrelsen på fiolinkassen. En fiolinkasse må naturligvis passe til fiolinen, så vær oppmerksom på om fiolinen er i str. 1/16, 1/4 eller noe annet, for da må fiolinkassen naturligvis være i samme størrelse for at kassen skal kunne beskytte fiolinen din så godt som mulig.

Rimelig kasse til fiolin

Hos DanMusikk.no kjenner vi betydningen av både en god fiolinkasse og en god pris, så derfor vil vi gjøre vårt beste for å tilby deg best mulig kasse til rimeligst mulig pris for kassen - til nettopp din fiolin og ditt behov.