Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Bager & kasser

Salg av koffert og bag til cello eller kontrabass. Vi har den ypperste kvaliteten til en super pris. Online salg, enkelt, raskt og trygt. 

Det er vanskelig å leve uten en bag eller kasse til celloen din, men dét vet du sikkert allerede. Uten hverken bag eller kasse blir det vanskelig å transportere celloen din på en trygg og sikker måte når du skal ha den med deg ut i verden.

Cellobager

En bag er en god kombinasjonsløsning til celloen din. En cellobag er lett og kan ofte bæres på ryggen, og så beskytter den celloen din langt bedre enn en pose eller ingenting. Celloen ligger godt i bagen, som også hjelper med å beskytte den mot både støt, slag og endringer i temperatur eller luftfuktighet.

Noen cellobager er kraftig polstret, mens andre har mindre polstring eller fór, men til gjengjeld ganske harde vegger i forhold til andre cellobagger.

Hva med en cellokasse

Hvis du vil ha den beste beskyttelsen til celloen din, trenger du en hard kasse til celloen. En kasse, hard-case eller flightcase til cello gir selvsagt den beste beskyttelsen til celloen, mens du til gjengjeld ofrer noe i forhold til mobilitet og vekt. Cellokassen har faste sider og en litt fastere polstring eller fór, slik at en cello-kasse til gjengjeld veier litt mer i forhold til andre transportløsninger. Til gjengjeld er en kasse til celloen din en veldig sikker løsning som beskytter optimalt mot de støtene som en hverdag på landeveien godt kan gi celloen din!

Kasse eller bag til celloen din?

Om du bør velge bag eller kasse til celloen din og nettopp ditt behov, avhenger av bruk og lommebok. Hvis du skal kunne sykle med celloen din er nok en bag nok å foretrekke, men hvis du på den annen side bruker offentlig transport i rushtiden sammen med celloen din, bør du nok velge en cellokasse for bedre beskyttelse.

Den rimeligste cellobag

Den beste og rimeligste cellokasse eller bag finner du her hos DanMusikk.no, hvor vi også gjerne hjelper deg med valget. Vår fantastiske kundeservice sitter klar til å hjelpe deg - uansett hva du er i tvil om vedrørende celloen din!