Loading

Akustisk bass

Vi har akustiske basser i god kvalitet til svært lave priser. En akustisk bass sitt lydnivå passer med en akustisk gitar, slik at de matcher hverandre i et akustisk ensemble. Våre akustiske basser er utstyrt med pickups, slik at det er mulig å koble dem til en forsterker eller et PA-anlegg. Vi gir deg den beste servicen: alle våre akustiske basser blir gjort klare før avsending, der elektronikken testes og hals og strenger blir justert.

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

1 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Kjøp din akustiske bass hos oss i DanMusikk!

Mangler du en akustisk bass? Da har du kommet til rette stedet. Vi har akustiske basser til lave priser. Den akustiske bass minner om en akustisk gitar, da har samme lydnivå så de matcher hverandres akustiske ensemble. En av kjennetegnene til en akustisk bass er den er innstilt i EADG, altså en oktav lavere enn fire av de seks strengene på en seks strenget gitar. Ulempen ved en akustisk bass er at den ofte kan være vanskelig å høre, og derfor tilføyer folk ofte en forsterker eller en pickup. Våre akustiske basser er utstyrt med pickups, så det er mulig å koble dem til en forsterker eller et PA-anlegg. Dette gir den akustiske bassen en høyere lyd, som bidrar med noen fine tiltak til musikken som blir spilt. Den akustiske bass er primært kjent i Mexico, der den bidrar utrolig mye til den mexicanske musikk og har gjort det gjennom mange år.

 

Lær deg å spill på en akustisk bass

Den akustiske bassen er et godt anvendt instrument. I sin form minner den om en alminnelig gitar, men har istedenfor oftest 4 eller 5 strenger som også er tykkere for å gi den karakteriske basslyd. Den akustiske bass har oftest en tre-kropp med et hulrom inne i. Det skaper nemlig en spesiell og karakteristisk romklang, når du spiller på instrumentet. Ved å spille på en akustiske bass og få lyd ut av instrumentet kan du enten bruke dine fingre eller ved hjelp av en plekter. Du setter da svingninger i strengene og da kommer lyden ut. Disse svingningene fra den akustiske bassen blir forsterket av en resonanskasse som sitter under strengene på bassen. Hvis du trykker strengene ned mot platen under strengene, kan du selv påvirke og endre tonehøyden av lyden som spilles. Dette kan la seg gjøre fordi du korter ned strengene, strengenes lengde har nemlig en betydning for lyden som spilles av den akustiske bassen. Ønsker du en lysere tone, skal strengene være korte, akkurat som hvis du ønsker dypere tone på den akustiske bassen må strengene være lenger. 

 

Er du i tvil? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du selv er i tvil hvordan den akustiske bassen spilles på, vil vi alltid hjelpe deg så du finner det riktig instrument til deg og så du selv er sikker på hvordan bassen skal spilles. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste akustiske bassene, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor musikkinstrumenter og lydutstur, og det er derfor vi tilbyr den rimligste prisen på kvalitetsproduktene. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lyd anlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke akustiske bass eller andre musikkinstrument du skal velge. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og ønsker å bytte din akustiske bass mot en annen.