Loading

Andre strengeinstrumenter

Vi har i denne seksjonen alle strengeinstrumenter, utenom gitar og bassgitar, og tilbehør. Vi har fioliner, celloer, kontrabasser, banjoer, mandoliner, Ukuleleer og Resonanz gitarer. Vi har delt produktene i fiolin", hvor du finner fioliner og tilbehør til fioliner. "Cello, kontrabass" hvor du finner celloer og kontrabasser og tilbehør til disse to instrumentene. "Banjo, mandolin, Ukuele" her finner du banjoer, mandoliner, Ukuleleer, dobro gitarer og alt av tilbehør til disse instrumentene.

Topp-kvalitet til billige priser!

Som du sikkert allerede har lagt merke til, har vi svært lave priser. Grunnen til at vi kan tilby deg disse unikt billige prisene på strengeinstrumenter og strengeinstrument tilbehør, er fordi vi selv står for importen av våre produkter. Dette betyr at vi ofte kjøper produkter direkte fra fabrikken, og dermed sikrer vi alltid å få de beste prisene som bare kan være en fordel for deg. Vi bruker mye tid på å finne de aller beste produktene for å sikre at kvaliteten er på topp. Vi tester også selv våre produkter for å sikre at våre leverandører oppfyller våre kvalitetskrav. Hos DanMusikk finner du flere typer strengeinstrumenter som banjo, mandolin, ukulele og bouzouki-strenger.

Banjo

Banjoen kommer i flere variasjoner, og er brukt til mange forskjellige stilarter. Hos DanMusikk kan du få en 4-strengs tenor plektrumbanjo og en 5 og 6-strengs gitar banjo, som er et utvalg av de vanligste strengeinstrumentene i banjo-kategorien. Alle er i forskjellig design, størrelse og lyd, der alle stemmes på hver sin spesielle måte. Hos DanMusikk får du også kjøpt alt det nødvendige utstyr som følger med hvis du ønsker å kjøpe dette strenginstrumentet, nemlig: strenger, fingerplekter, stativer, tuner og notebøker hvis du ønsker å lære mer hvordan man spiller banjo.

Mandolin

Dette italienske favorittinstrumentet er et strengeinstrument med fire doble strenger. Hos DanMusikk får du både kjøpt akustiske og elektriske mandoliner. Vi har mange forskjellige akustiske mandoliner du kan velge mellom fra de forskjellige leverandører.

Ukulele

Ukulele er et tradisjonelt hawaiisk, fire-strenget strengeinstrument, som stammer fra braguinhaen også kallt machete. Ukulelen har de siste 10 år har hatt en enorm vekst i hele verden, grunnet den er lettere å spille på enn en gitar. Derfor starter mange ofte å spille på en ukulele før de eventuelt ønsker å spille på større strengeinstrumenter. Hos DanMusikk har vi et bredt spekter av forskjellige ukuleler, så du er sikker på at du finner det perfekte strengeinstrumentet for deg. Vi har flere typer av: sopran, konsert, tenor, baryton, bass og elektrisk ukuleler. Hos oss finner du også alt nødvendige tilbehøret for å spille ukulele.

Har du spørsmål?

Hvis du er i tvil om hvilke strengeinstrumenter du ønsker, vil vi alltid hjelpe deg. Kontakt våres kundeservice, som er eksperter innenfor musikk og instrumenter, så hjelper vi deg og finne det rette produkt. Ut fra dine kompetanser og ferdigheter, finner vi den riktige leverandøren av instrument til deg, samt ved å velge et instrument som passer til dine krav angående pris. Kontakt oss gjerne via våres telefon eller ved å sende en email, så lover vi å hjelpe raskt. Ønsker du å se mer av våres spennende nyheter og gode tilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev i dag.