Loading

Bager & kasser

Vi har kofferter og bager til mandolin og banjo. Har du interesse for en mandolinbagg eller en banjokasse, så har du kommet til rett sted. Vi kan tilby deg den beste kvaliteten, til unike og rimelige priser.

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

2 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

En god mandolinbag eller -kasse er nærmest en nødvendighet. Heldigvis er det en rimelig investering, da mandolinen i kraft av sin størrelse ikke krever mye materiale til en mandolinkasse eller -bag.

En bag til din mandolin

Fordelen ved en mandolinbag er at den er lett å transportere, og at en bag i et eller annet omfang også er laget av et bøyelig og sammenleggbart materiale, slik at mandolinbagen enkelt kan pakkes vekk når du ikke bruker den. En mandolinbag kan du også ha på ryggen ved bruk av de medfølgende stroppene - som enhver annen ryggsekk eller gig-bag. En mandolinbag beskytter også mandolinen godt, så en bag til din mandolin er en perfekt balansegang mellom en rimelig og praktisk gjenstand, som yter god beskyttelse mot støt og slag på veien og i øvingsrommet.

Beskyttelse til din mandolin

En bag eller en kasse til mandolinen din yter, som du kan se her, god beskyttelse. Spesielt en mandolinbag har samtidig noen gode muligheter for å medbringe annet og mer enn selve mandolinen, mens det i en kasse til mandolinen godt kan være begrensede muligheter for å ta med f.eks. en tuner, noen noter eller et rikt utvalg av plektre.

Bør du ha en mandolinkasse?

Kassen til mandolinen er et nummer kraftigere enn bagene pleier å være. I tillegg til å yte bedre beskyttelse mot harde påvirkninger som støt og slag, er en mandolinkasse også mer stødig mot vridninger og trykkpåvirkninger. En kasse til din mandolin yter også et bedre "klimaskall" som avhjelper kraftige svingninger i temperatur og luftfuktighet, som ellers gjerne kan være harde for din mandolin hvis den ikke er i en kasse eller i en bag.