Loading

Baryton-ukulele

Den minste typen ukulele heter sopran, og den største heter bass. Hvis man vil finne noe i mellom de to, er barytonukulelen en mulighet. Den stemmes D, G, B, E og har en noe fyldigere klang enn sopranukulelen.

Vi kan ikke finne produkter, som matcher ditt valg

Baryton-ukulelen er med sine 18-21 bånd og en lengde på ca 74 cm, den nest største ukulelen i ukulele-familien. I motsetning til sopran-, konsert- og tenor-ukulelene som stemmes g-c-e-a, så stemmes baryton-ukulelen i d-g-b-e. Da baryton-ukulelens stemming svarer til de fire nederste strengene på gitaren, så er baryton-ukulelen særlig populær blant gitarister. Baryton-ukulelen var opprinnelig den største ukulelen, men siden 2012 har man også kunnet få bass-ukuleler.

Hos DanMusikk er vi spesialister på baryton-ukuleler. Vi har gitt råd om ukuleler i 2 tiår, og solgt dusinvis av forskjellige modeller og masse tilbehør til den nystartede eller viderekomne ukulelespiller. Uansett om du er begynner som ønsker å starte for moro skyld, eller en viderekommen som trenger en baryton-ukulele til deg selv eller til en elev, så kan vi hos DanMusikk.no hjelpe deg videre.