Loading

Trekkspill

I sin nåværende form, er trekkspillet et relativt nytt instrument. I 1829 patenterte den østerrikske Zyrill Demian trekkspillet. Instrumentet ble kalt Accordion", som fortsatt er det internasjonale navnet på et trekkspill. Grunnlaget for dagens trekkspill ble imidlertidig lagt flere tusen år tidligere, da det kinesiske Sheng instrumentet, laget av bambus og et uthult gresskar, er basert på det samme prinsippet om å bruke ventiler for å produsere toner.

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

3 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Søte barn - mange navn

Trekkspillet har historisk utviklet seg gjennom ulike stadier. Inspirasjonen er, som sagt, fra Sheng, og gjennom 1700-tallet, ble det utviklet en rekke instrumenter med nære familiebånd til trekkspillet med navn som Kratzensteins lydmaskin, Kirsnik, munnspill og harmonium. Kort tid etter Demian patenterte hans trekkspill, dukket Concertinaen opp i England.

Et instrument for lømler

Når trekkspillet først så lysets morgen og livet, ble det møtt med en viss motstand. Instrumentet er relatert til munnspillet og det ble spilt av unge menn på gaten. Men siden det er et komplekst instrument som krever litt dyktighet, kunne det ikke gi den musikalske opplevelsen som kan gjøre dette instrumentet populært blant den sosiale mangfoldigheten.

Fortsatt stadig mer populært

Opp gjennom 1900-tallet økte trekkspillets popularitet og musikk ble komponert til mange sjangere av trekkspill - inkludert valser, marsjer, polka og tangos. Spesielt i tango musikk, som har blomstret de siste årene, er trekkspillet - eller dens argentinske bror bandoneon - et avgjørende element. Trekkspillet er også ideelt hvis du er interessert i folkemusikk, og er også brukt i jazz musikk. Så uansett musikksmak er trekkspillet et spennende instrument som man kan kaste sin kjærlighet på.

Transportabelt orgel

Trekkspillet er et fascinerende polyfonisk instrument som du kan ta med deg uten mye hassle. Enten du har lyst til å leke deg - alene eller sammen med andre - gir et trekkspill mange alternativer. Og du kan lage en hel konsert med bare en mann.

Tangenter eller knapper - vi har det

Et trekkspill består av en diskant side, et brøl og en basside. Antallet knapper varierer og den diskante side kan bestå av en rekke tangenter eller flere diskante knapper. Hvis du er usikker på hvilken type som passer deg, står vi klare til å veilede deg med ditt valg.

Også for barn

Vil barna også gjerne lære å spille musik, er trekkspillet et godt instrument. Det kan gi stor fornøyelse for deres små poter og deres familie. Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige når det gjelder trekkspill i barnestørrelse, og hos oss kan du få et lite tangenttrekkspill for en billig penge, som er god til både lek og enkle melodier.

Direkte fra fabrikken

Når du velger å kjøpe et trekkspill av oss, er du garantert en god kvalitet til en veldig spesiell pris. Vi kjøper våre trekkspill direkte fra fabrikken, og på denne måten sikrer vi at du får et kvalitetsprodukt til en enestående lav pris.

Supplerer med høy kvalitet

Du trenger ikke bare få et trekkspill av høy kvalitet. Alle våre trekkspill kommer også med skulderrem og bæreveske av aller beste kvalitet. Så du enkelt og lett kan ta det nye trekkspillet med deg, uansett hvor du vil.

Mange tips og triks

Trenger du å bli inspirert og veiledet rundt det å spille trekkspill, bør du ta en titt på våre mange gode lærebøker. Det er ikke alltid nok å prøve seg som en ny trekkspiller og med en god lærebok eller DVD kommer du med en god start.