Loading

Bluetooth-høyttalere

Med en bluetoothhøytaler kan du overføre lyd trådløst fra enten en mikrofon eller musikkspiller. Vi har både PA høytalere og HIFI høytalere med bluetooth, og dermed kan de fleste få oppfylt deres behov.

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

6 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

En høyttaler med Bluetooth er gull verdt, for den kan via Bluetooth pares med en telefon eller nettbrett som så kan strømme musikk, film eller podcaster til Bluetooth-høyttaleren. På den måten kan man via Bluetooth forsterke lyden gjennom høyttaleren, og spille opp for et større område eller lokale enn det en mobiltelefon i seg selv noensinne vil kunne. Med Bluetooth i høyttaleren er det kun fantasien og politiet som setter grenser for musikken.

Hva er en Bluetooth-høyttaler

Bluetooth er en strømmingsteknologi som alle telefoner og nettbrett inneholder. Bluetooth har også bredt seg til mange andre apparater, som for eksempel fjernsyn, som også kan strømme lyd til Bluetooth-høyttalere. En høyttaler med Bluetooth er i stand til å motta et trådløst og ledningsfritt lydsignal, og avspille det så høyt man trenger!

Hvordan pares Bluetooth-høyttaleren?

Det er superlett å koble en mobil til en Bluetooth-høyttaler. Som oftest foregår det ved at man aktiverer Bluetooth-knappen på høyttaleren med et langt trykk, og deretter vil høyttalerens Bluetooth-kobling kunne ses på skjermen av mobil eller nettbrett, og deretter er forbindelsen klar. Det smarte ved en Bluetooth-høyttaler er nettopp det at en Bluetooth-høyttaler er trådløs, slik at man ikke er bundet til besværlige ledninger som også kan være en potensiell feilkilde.

Trådløst anlegg

En Bluetooth-høyttaler er lett å ta med ut i verden fordi den inneholder forsterker, delefiltre og alt det som trengs. Noen Bluetooth-høyttalere har dessuten innebygd batteri, så disse Bluetooth-høyttalerne er fullstendig ledningfri og kan kjøre på batteri. Andre er så kraftige at de trenger en strømforsyning, mens signalet mellom musikkspiller og høyttaler kjører via Bluetooth og dermed er trådløst.