Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Studio-monitor

I denne kategorien finner du våre studio-monitorer. Trenger du en studio-monitor, så har du kommet til rett sted. Vi har det beste utvalget av studiomonitorer i ulike størrelser, både aktive og passive. Vi importerer selv våre studiomonitorer og kan derfor tilby deg en studio-monitor i en veldig bra kvalitet til en unik, rimelig pris.

Her finner du alt du trenger innen studiomonitorer. Monitorer til lydstudio må være lojale, nøytrale og ikke farge lyden, for at man på den måten kan bedømme kvaliteten på sine innspillinger eller miks gjennom sine studio-monitorer.

Monitorer til studio

En studio-monitor må kunne gjengi kvaliteten av dine innspillinger eller miksen din i studio, slik at du via studio-monitoren kan bedømme lydkvaliteten og balansen mellom de forskjellige sporene i miksen. Et godt og velutstyrt studio har flere studio-monitorer, som kanskje lyder forskjellig eller er designet til å bli lyttet til på forskjellige avstander. Noen studio-monitorer er designet til nærlytting, mens andre monitorer til studiobruk er laget for å bli lyttet til på litt lengre avstand.

Studiomonitorer

Intet studio uten monitorer! Du er nødt til å investere i et sett gode studio-monitorer hvis du vil noe med ditt studio. Da kan ikke monitorer unnværes, og derfor har DanMusikk.no et godt utvalg i studiomonitorer, som vi stort sett importerer selv til fordel for våre kunder, som dermed spares for fordyrende mellomledd og grossister.

Valg av studio-monitorer

Før du kjøper dine studio-monitorer, så sett deg grundig inn i hva monitorer til ditt studio skal kunne gjøre. Hvis du er i tvil om noe, så nøl ikke med å kontakte DanMusikk.no sin kundeservice, hvor våre erfarne kollegaer sitter klar med mange års erfaring i studio-bruk av monitorer. Trenger du et godt råd om studio-monitorer så venter DanMusikk.no på din henvendelse via telefon, chat eller e-mail.