Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Stativer

I denne kategorien finner du våre høyttalerstativer. Trenger du stativer for høyttalerne dine, da har du kommet til rett sted. Vi har et godt utvalg av høyttalerstativer med og uten håndtak, med eller uten plate etc. Vi importerer selv våre høyttalerstativer og kan derfor tilby deg et høyttaler-stativ i en skikkelig bra kvalitet til en unik, rimelig pris.

10 vare(r)

Hos DanMusikk.no finner du dine nye høyttalerstativ. Men hva ønsker du deg i grunnen av et høyttalerstativ? Sånn et stativ til høyttalere kan nemlig være mange forskjellige ting - noen stativer står på ben, mens andre stativer støtter høyttaleren med en stor plate mens de står på en flat fot.

Høyttalerstativ

Det sier nesten seg selv at et høyttalerstativ er et stativ til en høyttaler. Det kan både være et høyt og kanskje skalérbart stativ til dine PA-høyttalere, eller et stativ som nærmest utgjør en ekstra "fot" til dine studiomonitorer. Et stativ til høyttalere kan, som du kan lese her, være mange ting.

Stativ til høyttalere

Blant de største stativene til høyttalere finner vi de store høyttalerstativene til PA-anlegg. Det er høyttalerstativ som er utført i kraftig kvalitet, og på slike høyttalerstativ sitter det noen gode ben som kan foldes sammen under transport av stativet. Slikt et høyttalerstativ passer normalt i flangen på undersiden av høyttalerne, og høyttalerstativet kan slås ut så høyttaleren kan komme opp i ønsket høyde for å få best mulig vinkel i forhold til publikum.

Monitorstativ eller bordholder

En annen type høyttaler som kan trenge et stativ er en studiomonitor. Monitorstativene er annerledes en de vanlige høyttalerstativene fordi de er flate både under foten og på toppen hvor høyttaleren skal stå. Det kan fås stativer til både bordmonitorer og studiomonitorer, og det er mest høyden det er forskjell på.