Loading

Studio-miksere

I denne kategorien finner du våre studiomiksere. Så er du interessert i en studiomikser har du kommet til helt riktig sted. Vi har det beste utvalg av studiomiksere, med forskjellige antall kanaler, forskjellige muligheter, aktive og passive. Vi står selv for importen av vår studiomiksere, og kan derfor tilby deg en studiomikser i skikkelig bra kvalitet til en unikt rimelig pris.

7 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

7 produkt(er)

Side 1 av 1

Set Descending Direction

Bredt utvalg av studio-miksere!

I denne kategorien finner du våres studio-miksere. Vi har et stort og godt utvalg av studio-miksere både til amatørmusikere og de mer profesjonelle fagfolk. Hos oss kan du velge mellom både aktive og passive miksere, analoge og digitale studio-miksere. Digitale studio-miksere kan enkelt kopiere, lagre og huske gamle innstillinger, så du enkelt kan veksle mellom mange musikkprosjekter. Den analoge studio-miksere opprettholder en ekte signalbane konstant, og disse har ofte USB- og Firewire-tilkoblinger så du er sikker på å få fleksible opptak. Med våre studio-miksere har du enkelt adgang til opptaks- og studio løsning, uansett om du er hjemme, på diskoteket eller på farten. Da kan du spille inn, mikse, tilføye effekter og redigere og mikse egen musikk og tilføye til din datamaskin. Med våres brede utvalg av studio-miksere kan vi garantere at du finner den mikser som passer til deg, så du kan konvertere dine lyd til datamaskinen.

 

I tvil om hvilken studio-mikser som passer best for deg? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du selv er i tvil om hvilken studio-mikser du skal velge, vil vi alltid hjelpe deg så du finner det riktig produkt. Hos DanMusikk har vi valgt ut de beste studio-mikserne som er på markedet, til best mulig pris, så du får mest for dine penger. Vi kjøper direkte fra de største produsentene innenfor musikkinstrumenter, og det er derfor vi tilbyr en rimelig pris. Siden 2002 har vi operert med musikkinstrumenter og tilbehør på nett. Vårt salgsteam består av erfarne musikere som har kunnskap vedrørende musikkinstrumenter, lydanlegg og utstyr. Dermed garanterer vi god service, hvor vi lover å hjelpe deg dersom du har spørsmål angående hvilke studio-mikser du skal velge. Vi har også en sikker og god bytterett, hvis du kommer hjem og ønsker å bytte din studio-mikser fra eksempelvis en analog til en digital.