Rask levering
Returrett til 24/1-2023
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Innspillings-pakkeløsninger

En innspillings-pakkeløsning er DanMusikk.no sin gave til den prisbevisste kunden. Her har vi samlet noen gode pakkeløsninger med alt du trenger til nettopp ditt behov for innspilling av vlog, podcast eller musikk. Med våre innspillings-pakkeløsninger har vi sørget for at alt er enkelt å sette opp og komme i gang med. En pakkeløsning til innspilling kan inneholde mikrofon, mikser, kabler og stativ. Alt du må gjøre er å koble opp din innspillingspakke og plugge i datamaskinen din, så kan du komme ut på sosiale medier, på CD eller Spotify!

21 vare(r)

En innspillings-pakkeløsning inneholder det du trenger for å komme i gang med å vlogge, podcaste eller spille inn musikk. Våre innspillings-pakker er sammensatt så de kan dekke forskjellige behov, så det er ikke likegyldig om du lager vlogs eller skal spille inn barokkens korallharmonier.

Pakkeløsning til innspilling

På DanMusikk.no har vi forsøkt å gjøre det lett å komme i gang med dine innspillinger. Du må likevel selv skaffe datamaskin og innstrumenter hvis du skal spille inn musikk! Men mikrofon og mikrofonstativ, pluss en mikser som passer til pakkens formål, kan du for de fleste pakkers vedkommende regne med at følger med i pakken.

Innspillingspakke til vlog og podcast

Når du mottar din innspillings-pakke fra DanMusikk.no, trenger du selv nesten bare å sette i kontakten og tenke ut noe godt innhold før du er oppe og går og kan gjøre din kunst tilgjengelig for massene.

Innspillings-pakkeløsning til flere

Legg merke til at hvis dere er flere som f.eks. skal spille inn podcasts sammen, kan du kjøpe pakker med flere mikrofoner og stativer i, akkurat som innspillings-settet i de fleste tilfelle også vil inneholde en mikser som er dimensjonert til pakkens formål. Så skal du bare spille inn - og verden venter!