Rask levering
30 dagers returrett
MVA og toll er inklusivt når du handler hos oss

Podcaster pakkeløsning for 3

 • Komplett pakkeløsning til 3 podcastere
 • Kondensatormikrofoner, mikser, bordstativer, popfiltrer og kabler
 • Altsammen i en skikkelig bra kvalitet
Les hele beskrivelsen
6,451.80 NOK 7,167.00 NOK
Varen er på lager - Levering 1 - 2 hverdager
Tilfredshetsgaranti: 30 dagers returrett
Varenr.:TH-VIVID6_pack3

Pakken inneholder

Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stoff
3 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, stoff
Thornton Vivid 6 Mikser
Thornton Vivid 6 Mikser
Record MB-98 mikrofon
3 x Record MB-98 mikrofon
Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
3 x Tuff stands MS-35 bord-mikrofonstativ
HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter
3 x HiEnd XLR-til-XLR-kabel 3 meter

Beskrivelse

 • Komplett pakkeløsning til 3 podcastere
 • Kondensatormikrofoner, mikser, bordstativer, popfiltrer og kabler
 • Altsammen i en skikkelig bra kvalitet

Thornton Vivid 6 Mikser

Thornton Vivid 6 er en 6-kanals mikser med innebygd lydkort, effekter, Bluetooth og MP3-spiller. Den er velegnet for små lydoppgaver samtidig med at du får de nødvendige verktøyene til å spille av musikk, enten trådløst via Bluetooth eller via en datamaskin. Dessuten har Vivid 6 innebygd lydkort, slik at du kan bruke mikseren som en innspillingsmikser sammen med en datamaskin og et tilhørende dataprogram.

Den kompakte Vivid 6 har 6 kanaler, hvorav de første 4 kanalene både har innebygde mikrofon-forforsterkere med XLR-stik og line-innganger. Kanal 5/6 er en kombinasjonskanal, som man enten kan bruke til å samle 2 linjesignaler, eller som man kan bruke som en stereo-kanal for keyboard, elpiano eller andre stereo-lydkilder. Kobler til du en MP3-spiller, så styres lyden fra kanal 5/6. Hver kanal har egen gain regulering med overbelastningsled, og du får en omfattende tonekontroll-seksjon med både diskant, mellomtone og bassregulering.

Mikseren har innebygd MP3-spiller, så du kan sette et USB-plugg direkte i mikseren og styre musikken direkte fra Vivid 6. Du kan til og med koble til til MP3-spiller via Bluetooth og spille musikk trådløst via en smarttelefon eller nettbrett, eller du kan koble til en datamaskin og spille musikken din derfra.

Det er vanskelig å lage et godt lydmiks uten gode effekter. Vivid 6 er derfor også utrustet med en effektprosessor med 16 digitale effekter, som du kan bruke til å tilføre fylle til en vokal eller akustisk gitar eller til andre instrumenter, som vil ha gagn av å få et løft. Hvis du selv har en effekt, som du vil bruke sammen med mikseren, da kan du også gjøre dette via mikserens innebygde send/return-kretsløp, og Vivid 6 har til og med inserts på kanal 1-4, noe som normalt kun fås på langt dyrere miksere.

Record MC-82 BK kondensator-mikrofon

 • Kondensator-mikrofon med XLR-plugg fra Record
 • Med lav egenstøy og øket dynamisk spennvidde
 • Bag og mikrofonholder følger med
 • Egenstøy på 18dB
 • Tåler lydtrykk på opptil 125 dB
 • Kardioid karakteristikk
 • Frekvensrespons på 30Hz til 20000 Hz

Record MC-82 er en stormembranet studiomikrofon til innspilling av vokal, blåseinstrumenter og stort sett alle strengeinstrumenter. MC-82 er konstruert med et transformatorløst utgangskretsløp, som gir mikrofonen eksepsjonelt lav egenstøy, økt dynamisk rekkevidde og en forbedret frekvensrespons i bass- og diskantområdet. Spesielt utvalgte FET-transistorer sørger for at du får en mikrofon med uvanlig lav forvrengning og et overlegent signal/støy-forhold.

For små penger får du en allsidig og vellydende mikrofon til ditt hjemmestudio som er enkel å ta i bruk, og som du selv med begrenset studioerfaring kan lage gode og velklingende innspillinger med.

Skriv din anmeldelse her

Anmeldelser (0)

Skriv ditt spørsmål her

Spørsmål (1)

2022-05-26 11:31:29
Bjørn H.

Hvordan koble mixeren til en forsterker ?

2022-05-27 10:40:08
DanMusikk.no

Hei, Du må bruke Main Out på toppen av mikseren for å koble den til forsterkeren. PÅ forhånd takk.